anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W FILTRZE ZNIKNĘŁA OPCJA - UŻYWANY I DRUGA OPCJA - ROZMIAR !!!

garbus26
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
65 ODPOWIEDZI 65

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@elcia1987 aktualnie testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji. Ponadto od 1 lipca zwiększyliśmy % w teście, w którym kupującym domyślnie wyświetlamy listę produktów również w wersji, w której nie wyświetlamy przycisku [rozłącz te same oferty]. Mówiąc wprost: zwiększamy grupę kupujących korzystających z elementów produktyzacji, które obecnie wyświetlamy na Allegro. Będziemy dążyć do takiego widoku w 100%, ale jeszcze nie teraz. Sugeruję więc, aby powoli przyzwyczajać się do takiego widoku, bowiem z czasem może się on okazać tradycyjnym w Allegro.

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@ayo80  pozwól że coś dodam  

Użytkownicy nie są zadowoleni z tych testów każdy chce mieć normalny widok ofert i moc je rozłączyć. 

Poczytaj sobie wpisy na AG  .

Dlaczego allegro nie liczy się ze zdaniem użytkowników. I ma je gdzieś.

Jeśli użytkownicy nie są zadowoleni to należy powroxic do poprzedniej opcji gdzie była możliwość rozłączenia ofert .  

oznacz moderatorów

elcia1987
#7 Wielbiciel#

Czy jest gdzieś jakaś ankieta, gdzie mogłabym wyrazić opinię na temat braku takiej opcji ? Bardzo, bardzo źle, że Allegro nie widzi, że to nie jest dobry pomysł i nie idzie to w dobrą stronę.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Nie ma żadnej ankiety żeby użytkownicy wyrazili swoje niezadowolenie. 

oznacz moderatorów

toMCioPP
#12 Orędownik#

A ja sugeruję szukać nowego zajęcia, bo jak tak dalej pójdzie to (miejmy głęboką nadzieję), allegro spadnie na samo dno rynku i nawet trzyliterowi go pokonają. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@elcia1987 jesteś WYBRAŃCEM  i dlatego nie masz takiej możliwości 🙄

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@elcia1987 Odpowiedź- nie da się, jedynie możesz przeglądać z pozycji nie logowania się.

oznacz moderatorów

ENTER1995
#7 Wielbiciel#

jak mam rozłączyć widok ofert powiązanych 

na komputerze telefonie aplikacji nie ma takiej opcji 

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @ENTER1995. Testujemy różne opcje wyników wyszukiwania. Obecny wygląd listy ofert jest wynikiem testu, z którego nie możesz się wypisać. Możesz sprawdzić, czy wygląd listingu ulegnie zmianie po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito lub po wyczyszczeniu plików cookie. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

rahemos11
#8 Zapaleniec#

To znaczy że celowo utrudniacie korzystanie z serwisu. Powinniśmy móc korzystać n swoim koncie a nie wylogowując się, przecież to bez sensu. Cały ten zamysł produktyzacji nie ma sensu, ludzie szukają żelazek z XIXw I to też chcecie sobie okatalogowac? To jest jakaś utopia która nie ma sensu, nie zrobicie tego dla starych używanych przedmiotów, z dużo tego jest. Jeszcze najlepsze że połowa sprzedających musi pisać że tytuł nie zgadza się z opisem, czytJ opis bo allegro wymusza wybór produktu dla człowieka wystawiaĵace go komputer z lat 80. To bez sensu.

oznacz moderatorów

rahemos11
#8 Zapaleniec#

Proszę o przywrócenie mi widoku ofert zamiast widoku produktów. Przeglądając jakieś rupiecie nie interesuje mnie produktów a oferta. Uniemożliwia mi to korzystanie z serwisu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To celowy zamysł Allegro.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@rahemos11, taki wygląd listy ofert jest wynikiem testu, z którego nie możesz się wypisać. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

rahemos11
#8 Zapaleniec#

Zupełnie mi to nie odpowiada, od jakiegoś czasu przestaje korzystać z allegro, chyba że faktycznie chce kupić jakiś konkretny produkt, czyli w moim przypadku 10% zakupów. Sami mnie wypisujecie z allegro w ten sposób.

oznacz moderatorów

kin-ja
#1 Nowicjusz#

Co się stało z wyszukiwarką przedmiotów? Od 1 lipca jest grupowanie ofert, którego nijak nie można wyłączyć. 

Niechby już było ale pokazywane wyniki są zafałszowane - nie ma pokazywanych tych najtańszych (pokazują się dopiero po rozwinięciu ofert), nie pokazuje bardziej złożonych produktów, nie pokazuje 95% szukanych produktów - one są ale wgrupowane do zupełnie innych produktów.

Jak wrócić do opcji szukania w tytułach lub opisach aukcji?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To celowe działanie Allegro, wszyscy tu proszą o wyłączenie tego a oni maja to gdzieś.

oznacz moderatorów

Winter83
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry,kiedy wróci przycisk "rozłącz oferty"?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Winter83 Na ten moment nie mamy takiej informacji. Cały czas trwa test. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

rahemos11
#8 Zapaleniec#

Czyli autorzy serwisu sami nie wiedzą kiedy skończy się test który sami wprowadzili? Nieźle. Ja praktycznie przestałem już tu kupować, więcej kasy w kieszeni. Dzięki za ten test.

oznacz moderatorów