Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@elcia1987 aktualnie testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji. Ponadto od 1 lipca zwiększyliśmy % w teście, w którym kupującym domyślnie wyświetlamy listę produktów również w wersji, w której nie wyświetlamy przycisku [rozłącz te same oferty]. Mówiąc wprost: zwiększamy grupę kupujących korzystających z elementów produktyzacji, które obecnie wyświetlamy na Allegro. Będziemy dążyć do takiego widoku w 100%, ale jeszcze nie teraz. Sugeruję więc, aby powoli przyzwyczajać się do takiego widoku, bowiem z czasem może się on okazać tradycyjnym w Allegro.
@ayo80 pozwól że coś dodam
Użytkownicy nie są zadowoleni z tych testów każdy chce mieć normalny widok ofert i moc je rozłączyć.
Poczytaj sobie wpisy na AG .
Dlaczego allegro nie liczy się ze zdaniem użytkowników. I ma je gdzieś.
Jeśli użytkownicy nie są zadowoleni to należy powroxic do poprzedniej opcji gdzie była możliwość rozłączenia ofert .
Czy jest gdzieś jakaś ankieta, gdzie mogłabym wyrazić opinię na temat braku takiej opcji ? Bardzo, bardzo źle, że Allegro nie widzi, że to nie jest dobry pomysł i nie idzie to w dobrą stronę.
Nie ma żadnej ankiety żeby użytkownicy wyrazili swoje niezadowolenie.
A ja sugeruję szukać nowego zajęcia, bo jak tak dalej pójdzie to (miejmy głęboką nadzieję), allegro spadnie na samo dno rynku i nawet trzyliterowi go pokonają.
@elcia1987 jesteś WYBRAŃCEM i dlatego nie masz takiej możliwości 🙄
@elcia1987 Odpowiedź- nie da się, jedynie możesz przeglądać z pozycji nie logowania się.
jak mam rozłączyć widok ofert powiązanych
na komputerze telefonie aplikacji nie ma takiej opcji
Cześć @ENTER1995. Testujemy różne opcje wyników wyszukiwania. Obecny wygląd listy ofert jest wynikiem testu, z którego nie możesz się wypisać. Możesz sprawdzić, czy wygląd listingu ulegnie zmianie po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito lub po wyczyszczeniu plików cookie.
To znaczy że celowo utrudniacie korzystanie z serwisu. Powinniśmy móc korzystać n swoim koncie a nie wylogowując się, przecież to bez sensu. Cały ten zamysł produktyzacji nie ma sensu, ludzie szukają żelazek z XIXw I to też chcecie sobie okatalogowac? To jest jakaś utopia która nie ma sensu, nie zrobicie tego dla starych używanych przedmiotów, z dużo tego jest. Jeszcze najlepsze że połowa sprzedających musi pisać że tytuł nie zgadza się z opisem, czytJ opis bo allegro wymusza wybór produktu dla człowieka wystawiaĵace go komputer z lat 80. To bez sensu.
Proszę o przywrócenie mi widoku ofert zamiast widoku produktów. Przeglądając jakieś rupiecie nie interesuje mnie produktów a oferta. Uniemożliwia mi to korzystanie z serwisu.
To celowy zamysł Allegro.
@rahemos11, taki wygląd listy ofert jest wynikiem testu, z którego nie możesz się wypisać.
Zupełnie mi to nie odpowiada, od jakiegoś czasu przestaje korzystać z allegro, chyba że faktycznie chce kupić jakiś konkretny produkt, czyli w moim przypadku 10% zakupów. Sami mnie wypisujecie z allegro w ten sposób.
Co się stało z wyszukiwarką przedmiotów? Od 1 lipca jest grupowanie ofert, którego nijak nie można wyłączyć.
Niechby już było ale pokazywane wyniki są zafałszowane - nie ma pokazywanych tych najtańszych (pokazują się dopiero po rozwinięciu ofert), nie pokazuje bardziej złożonych produktów, nie pokazuje 95% szukanych produktów - one są ale wgrupowane do zupełnie innych produktów.
Jak wrócić do opcji szukania w tytułach lub opisach aukcji?
To celowe działanie Allegro, wszyscy tu proszą o wyłączenie tego a oni maja to gdzieś.
Dzień dobry,kiedy wróci przycisk "rozłącz oferty"?
@Winter83 Na ten moment nie mamy takiej informacji. Cały czas trwa test.
Czyli autorzy serwisu sami nie wiedzą kiedy skończy się test który sami wprowadzili? Nieźle. Ja praktycznie przestałem już tu kupować, więcej kasy w kieszeni. Dzięki za ten test.