Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Od dnia 10.03. oczekuję na weryfikację swojego konta ze względu zmiany danych do konta do wypłat.
Sprzedałem produkt, który od dawna znalazł się w rękach kupującego, otrzymałem od kupującego podziękowania, natomiast WŁASNYCH pieniędzy wypłacić nie mogę do dnia dzisiejszego. Ile mam jeszcze czekać na weryfikację ? Tydzień, dwa, miesiąc?
Jesteście dużą firmą a nie potraficie jak inne firmy zweryfikować konta klienta? Poza tym czy nie stać takiej firmy na infolinie gdzie można telefonicznie zgłosić swój problem, uzyskać odpowiedź , ew. poradę ? Świadczy to o Waszym lekceważącym podejściu do klienta.
Cześć @Client:50931157, sprawdź proszę swoją skrzynkę e-mail, nasz konsultant skontaktował się z Tobą we wspomnianej przez Ciebie sprawie 🙂