Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Wiele razy robiłam zakupy do allegro one box zawsze kiedy był oznaczony monetą. Wiele razy tych monet nie otrzymywałam na konto. Dzisiaj (26.11) również moment nie otrzymałam. W czym jest problem? Jak unikać pojawiania się tego problemu w przyszłości?
Na pewno przy wyłączonej personalizacji ich nie ma. To taki trick w regulaminkach, lupa potrzebna zanim się korzysta... A poza tym to tego nie wie nikt, bo szybciej wymienić co jeszcze działa na tym portalu niż co nie...
Edit. Po głębokim zastanowieniu stwierdzam, że w minutę wymyśliłam ze 20 rzeczy, które w ostatnie 2 lata popsuli i to tylko początek listy, a nadal działa tylko jedna -pobieranie płatności od sprzedawców, od klientów za towar już nie koniecznie xD.
@cookie114 Podaj numer zamówienia, za jakie miałaś otrzymać monety. Sprawdzę to 🙂
933ed770-abee-11ef-ad42-e110e6f0fee7
Te nie jestem pewna czy były z monetami:
98e692b1-a6af-11ef-b4aa-87b7243dedd6
6b53f240-a784-11ef-979c-3309c4924ef9
Dzisiaj chciałabym również zamówić i zgarnąć monety z allegro one box we środę i co zrobić żeby mieć gwarancję ich dostania?
@cookie114 Jeśli w formularzu dostawy i płatności jest oznaczenie, że dostaniesz monety za dostawę- otrzymasz je. Musisz jedynie wybrać prawidłową metodę i spełnić warunki. Czasami promocje są wyłączone. Wysyłam regulamin do tej promocji. W ciągu 7 dni roboczych powinnaś otrzymać monety.
Tak zawsze jest moneta, ale często się zdarza, że one się nie pojawiają na moim koncie. Czy są jakieś zgody które muszą być zaznaczone żeby je otrzymywać?
@cookie114 otrzymałam informację, że musisz być cierpliwa. Monety powinni pojawić się na Twoim koncie w ciągu 7 dni roboczych. Do żadnego z tych zamówień, które wysłałaś- nie minęło 7 dni roboczych. Jeśli po tym czasie nie będziesz ich miała na koncie skontaktuj się z nami ponownie.
Ok dziękuję!
Dzień dobry,
W dalszym ciągu nie otrzymałam ani jednej monety..
@cookie114 Wciąż nie minęło 7 dni roboczych.
Przy poprzednich przesyłkach już minęło
@cookie114 Konsultuję kwestię braku monet za zamówienia z 19 i 20 listopada.
Ok
Dzień dobry,
W dalszym ciągu nie otrzymałam żadnej monety. 7 dni minęło w każdej przesyłce
@cookie114 podziwiam za konsekwencje i cierpliwość, to niesamowite i nie popuszczaj, a ile osób zapomni 🤔
@cookie114 Przepraszam, że czekałaś - monety są już na Twoim koncie.
A czy wiadomo dlaczego one się nie pojawiły? Żeby sytuacja się nie powtórzyła? Dziękuję
@cookie114 weryfikuję sprawę.