Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po tym, jak je posadzimy, damy Ci znać o tym, gdzie jest Twoje drzewo i jakiego jest gatunku.
Otrzyma także wirtualną dedykację od Ciebie. Czy coś żle robię ?
@guuti Musisz poczekać. Kiedy drzewo zostanie zasadzone, zobaczysz taką informację:
i będziesz mógł dodać dedykację.
@nat_not a jest jakaś możliwość fizycznego obejrzenia konkretnego drzewa
@Client:44052296 Tak, już po posadzeniu i zadedykowaniu dostaje się mapkę z zaznaczonym miejscem i współrzędne, dzięki którym można łatwo dotrzeć do swojego drzewa.
@nat_not a jest jakiś określony czas na wysłanie dedykacji?
@Client:44052296 możliwość dodania własnej dedykacji trwa przynajmniej kilka dni po otrzymaniu maila z informacją o sadzeniu drzewa. W tym roku nie mamy określonych dat, bo następna akcja sadzenia odbędzie się wiosną przyszłego roku.
Czyli rozumiem, że otrzymam informację o tym, kiedy można dodać własną dedykację?
Kolejne pytanie:
Jak to się ma do zapisu w e-mailu, który otrzymałam:
Tylko drzewka z dedykacją trafiają do sadzenia. Pamiętaj by nazwać lub zadedykować swoją sadzonkę! |
Jest to nieco sprzeczna informacja, ponieważ w dyskusji wyszło, że dopiero jak posadzicie drzewa, to można je zadedykować... a w e-mailu otrzymałam info, że muszę zadedykować drzewko, aby trafiło do sadzenia. 😄
@Nefetorve tak jak pisałam wcześniej - najbliższa akcja sadzenia drzew odbędzie się wiosną przyszłego roku i wtedy dopiero będzie możliwość dodania dedykacji. Tak jak wspominała Natalia, najpierw drzewo zostaje zasadzone, a dopiero potem będziesz mogła dodać dedykację.
Nie wiem, gdzie mogę zgłosić jakieś uwagi, dlatego piszę tutaj. 🙂
Warto byłoby zmodyfikować e-maila, który jest przesyłany do klientów - jest nieprecyzyjny i na pierwszy rzut oka nie wiem, czy drzewo zostanie zasadzone również bez mojej interwencji. Sam e-mail wskazuje na to, że nie:
1. | Tylko drzewka z dedykacją trafiają do sadzenia. Pamiętaj by nazwać lub zadedykować swoją sadzonkę! |
Jako użytkownik chciałabym mieć to wszystko w interfejsie użytkownika uwzględnione (+komunikacji od Allegro), a nie musieć integrować konto ze Społecznością Allegro.
Prosiłabym o przekazanie tej informacji osobom odpowiedzialnym za e-maile wysyłane w ramach Allegro One - zasadzone, ewentualnie o podanie kontaktu e-mail do takich osób, jeżeli moja wiadomość nie jest zrozumiała dla Pani.
Panie Moderatorki zaniemówiły. Poruszyłam ten temat w innym miejscu, bo 16.04.24 też otrzymałam e-mail o takiej treści. Wielokrotnie już wcześniej miałam taką nagrodę, ale nigdy nie dawałam dedykacji, bo chciałam być anonimowa. Wygląda na to, że allegro jednak nie sadzi drzewek naprawdę tylko może wirtualnie.
@michswibis Oczywiście będziesz mogła zadedykować komuś drzewo i poinformujemy Cię o tym. 🙂 Najpierw jednak musimy posadzić kolejne drzewa, bo nie są one wirtualne. Dedykację zamieszczasz na fizycznie posadzonych drzewach.
Proszę czytać ze zrozumieniem. Napisałam, że chcę być anonimowa i nie daję dedykacji, a w pierwszym punkcie jest haczyk, że cytuję: "1. Tylko drzewka z dedykacją trafiają do sadzenia". Na logikę, bez dedykacji nie ma sadzenia. No ktoś tu zażartował sobie z naiwnych.
@michswibis Drzewa nie są podpisywane fizycznie, to dedykacja wirtualna. Oprócz tego nie musisz tam podawać swoich danych (ani danych nikogo bliskiego). Za każde dziesięć odebranych przez Ciebie paczek i dodanie dedykacji sfinansujemy posadzenie jednej sadzonki drzewa.
Nadal nie zmienili treści maila, mnie również wprowadziło to w błąd
W mailu jest informacja że na dedykacje jest 30dni, że będą sadzane drzewka tylko z dedykacją więc albo gdzieś w jest błąd albo rozsyłane są nieprawdziwe informacja.