anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, czy jak kupię od przedsiębiorcy zagranicznego rower elektryczny " używany" to mam gwarancję

artur070
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ rower jest użyty tylko raz i jest ze zwrotów, to po ponownym sprzedaniu kupujący (ja) mam gwarancję sprzedawcy i ochronę Allegro pro

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Haha jak Ci nie każą zgłosić sprawy na komendę, a potem dać dokumentu o wszczęciu postępowania to może będziesz miał... Ogólnie ja bym nie ryzykowała i pewnie większość sprzedających z tego forum też.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@artur070  Niestety tutaj wszystko jest mało wiarygodne.  O "ochronie"  Allegro nie śmiem napisać, sprzedawca zagraniczny, pewnie do Chin będziesz jeździł z tym rowerem do napraw.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@artur070 informacje na temat gwarancji, reklamacji oraz Allegro Protect - znajdziesz na stronie oferty, w zakładce zwrot. 

Zrzut ekranu 2025-07-24 105635.png

W razie problemu z produktem, możesz zgłosić reklamację do sprzedającgo np. przez rozpoczęcie dyskusji, gdzie możesz poprosić o pomoc naszych doradców. Jeśli nie uda się wam dojść do porozumienia, to zostanie zaproponowany wniosek o Allegro Protect. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów