anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, czy pomoże mi ktoś w ogarnięciu tematu związanego z zepsutym sprzętem po 3 mc uzytkowania ?

0dzina0
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@0dzina0 Jeśli sprzęt uległ uszkodzeniu, możesz zgłosić reklamację do sprzedającego przez rozpoczęcie dyskusji - w tym miejscu, zaznacz odpowiedni zakup. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

0dzina0
#7 Wielbiciel#

Ok rozumiem dziękuję bardzo 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@0dzina0 A to prywatny sprzedający czy firma?

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@Sa_nova Hmm, idziesz w ślady Lwa? Czy na prawdę nie ma innej metody zgłaszania problemu niż dyskusja? Kupujący ma pełne dane do kontaktu ze sprzedającym (telefon, mail itp.).Jeżeli to nie zadziała, to wtedy jak najbardziej dyskusja, a nie od razu zaproszenie do Allegro Protect.Uczycie kupujących patologii, która na zachodnich portalach osiągnęła szczyt.Kupujący potrafią odsyłać uszkodzone, używane długi czas (takie same produkty) jako te zakupione kilkanaście dni wcześniej.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A pokaż zapis, przepis jakikolwiek który zabrania tak złożenia reklamacji. Może kupujący powinien łaskawie poprosić i waszym zdaniem nawet przeprosić ze łaskawego pana sprzedającego raczy niepokoić swoimi sprawami, Wam się w głowach poprzewracało i tyle. Napisz w swoich ofertach tak jak twój ziomek, kupujący ma kupić i spadać na drzewo.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@LEW433 A pokaż zapis, przepis który nakazuje złożenie reklamacji w ten sposób, bo co niektórzy ewidentnie wskazują to jako jedyną opcję.Ludzie inteligentni wiedzą w jaki sposób sprawę załatwić bez pośredników.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie muszę przepis wyraźnie mówi że reklamację możesz w każdy dowolny sposób i jak chcesz dyskutować to najpierw odpowiedz na pytanie a później zadawaj, a jak nie chcesz odpowiadać to nie pisz o mnie , do mnie, najlepiej zajmij się sobą.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@LEW433 Warto byłoby nad każdym wpisem popracować, a nie pisać tylko po to żeby pisać. Złożenie reklamacji wyłącznie w ten sposób może być mało skuteczne. Pomyślałeś o tym że ktoś może nie mieć dostępu do internetu, być na urlopie bądź z innego powodu nie móc odczytać wiadomości w dyskusji? Łączność telefoniczna to podstawa i tak samo wiążąca. Ale po co, dla takich jak Ty najlepiej podpuszczać kupujących na sprzedających. Albo jesteś nieżyciowy albo masz z tego jakieś profity? Ja nie mam tyle czasu siedzieć przed kompem co Ty, będąc na emeryturze (daje do myślenia).

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Pewnie że daje 300 łapek wygenerować 1 dnia przed świętami i stracić po 30dniach mhm no co za przypadek @ART_FOTO 

oznacz moderatorów