anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam ,czy sprzedajacy może sobie sam zamawiać z innych kont swoj towar i wystawiac pozytywne opinie

MAMY ROZWIĄZANIE!
papi1999
#9 Pomysłodawca

własnie mam takie pytanie sprzedajacy zakłada fejkowe konta i zamawia swoj towar i wystawia pozytywne oceny? i tak samo  chodzi o licytacje  , może sztucznie podbijac cene?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @papi1999, nie jest to zgodne z regulaminem.
Zgłoś nam proszę taki przypadek przy użyciu tego formularza.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
papi1999
#9 Pomysłodawca

a jeszcze mam takie pytanie ,czy osoba ktora juz prowadziła u was działalność i z jakiegoś powodu była zablokowana , wzieła nowy internet nowy komputer załozyła nowe konto i sprzedaje pod nowym loginem ? czy sprawdzacie takie cos?

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@papi1999 Tak, sprawdzamy takie przypadki.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
papi1999
#9 Pomysłodawca

a gdzie można zgłosić taka firmę u was do sprawdzenia?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@papi1999 Przez ten formularz.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
papi1999
#9 Pomysłodawca

witam ,czy przy licytacji jest gdzieś cena maksymalna? żebym nie musiał siedzieć przy komputerze ,daje cenę maksymalna i kupuje?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@papi1999 nie ma takiego czegoś.

Na zwykłym Allegro możesz zaproponować swoje maksimum i nie będzie ono widoczne do momentu przelicyrtowania. Na lokalnie jaką cenę zaproponujesz taka będzie widoczna.

oznacz moderatorów
papi1999
#9 Pomysłodawca

chodziło o zwykłe allegro ? wydawało mi się że kiedyś tak było.

oznacz moderatorów
papi1999
#9 Pomysłodawca

a mam jeszcze 1 pytanie,czy sprzedajacy nie daje ceny maksymalnej lub minimalnej?

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Sprzedający może zaznaczyć cenę minimalną ale to mało opłacalne bo takie aukcje są omijane przez klientów. Jak ktoś chce sprzedać za konkretną cenę to wystawia w opcji "kup teraz"

oznacz moderatorów
papi1999
#9 Pomysłodawca

dziękuje, a teraz pytanie jak chce sprzedawać na allegro zwykłym założyłem firmę i konto ,mam stacjonarny komputer większość spraw robię z tego komputera, i ktoś mi powiedział że nie mogę się zalogować w domu na laptopie i sprawdzać co się dzieje i robić to z domu? Podobno allegro to sprawdza i jest to zabronione?

oznacz moderatorów