własnie mam takie pytanie sprzedajacy zakłada fejkowe konta i zamawia swoj towar i wystawia pozytywne oceny? i tak samo chodzi o licytacje , może sztucznie podbijac cene?
Cześć @papi1999, nie jest to zgodne z regulaminem.
Zgłoś nam proszę taki przypadek przy użyciu tego formularza.
a jeszcze mam takie pytanie ,czy osoba ktora juz prowadziła u was działalność i z jakiegoś powodu była zablokowana , wzieła nowy internet nowy komputer załozyła nowe konto i sprzedaje pod nowym loginem ? czy sprawdzacie takie cos?
@papi1999 Tak, sprawdzamy takie przypadki.
a gdzie można zgłosić taka firmę u was do sprawdzenia?
@papi1999 Przez ten formularz.
witam ,czy przy licytacji jest gdzieś cena maksymalna? żebym nie musiał siedzieć przy komputerze ,daje cenę maksymalna i kupuje?
@papi1999 nie ma takiego czegoś.
Na zwykłym Allegro możesz zaproponować swoje maksimum i nie będzie ono widoczne do momentu przelicyrtowania. Na lokalnie jaką cenę zaproponujesz taka będzie widoczna.
chodziło o zwykłe allegro ? wydawało mi się że kiedyś tak było.
a mam jeszcze 1 pytanie,czy sprzedajacy nie daje ceny maksymalnej lub minimalnej?
Sprzedający może zaznaczyć cenę minimalną ale to mało opłacalne bo takie aukcje są omijane przez klientów. Jak ktoś chce sprzedać za konkretną cenę to wystawia w opcji "kup teraz"
dziękuje, a teraz pytanie jak chce sprzedawać na allegro zwykłym założyłem firmę i konto ,mam stacjonarny komputer większość spraw robię z tego komputera, i ktoś mi powiedział że nie mogę się zalogować w domu na laptopie i sprawdzać co się dzieje i robić to z domu? Podobno allegro to sprawdza i jest to zabronione?