anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, Gdzie się podziała zakładka ulubione ( serduszko) z podziałem na zakończone i trwające ?

ABOVO11
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@ABOVO11 zakładka ulubione, wciąż jest dostępna - w aplikacji na dole ekranu, obok sekcji "Moje Allegro", w przeglądarce w prawym górnym rogu. Opcja filtrowania po statusie oferty, również jest dostępna zarówno w aplikacji (u góry strony, obok ustawień) oraz w przeglądarce (obok opcji "szukaj w ulubionych"). 

Możesz proszę doprecyzować czy nie wyświetla się u Ciebie ta zakładka? Pomocne będzie załączenie zrzutu ekranu z występującym problemem (na zrzucie uwzględnij proszę całą stronę tj. pasek adresowy strony, datę oraz godzinę). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

djrazor_15
#8 Zapaleniec

A czy da się w jakiś sposób zapisać filtry wyświetlania w zakładce Ulubione?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@djrazor_15 na ten moment nie ma takiej funkcji, będzie trzeba za każdym razem zaznaczyć filtr. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

djrazor_15
#8 Zapaleniec

Wspaniale, kolejna zmiana na lepsze! Dziękuję za informację.

oznacz moderatorów

ajala12
#9 Pomysłodawca

Po co ta zmiana w "Ulubionych" (jak zwykle - moim zdaniem - na gorsze)? Teraz nie widzę już, ilu było licytujących, obserwujących (czyli w waszej nomenklaturze ilu "polubiło")...

oznacz moderatorów

ABOVO11
#9 Pomysłodawca

Wyczuwam sarkazm 🙂 
Nie rozumiem po co robić zmiany na gorsze. Do tej pory rano po kawce widziałam aukcje, które dziś się kończą, widziałam ceny w licytacji i wiedziałam co i czy danego dnia licytuję. 
Teraz będę grzebać - gdzie to jest - kawa wystygnie - czas się skończył, aukcje przeszły, nie brałam udziału.  Po co komplikuje się użytkownikom dostęp ? To jest przygnębiające.

oznacz moderatorów

fromkristofox
#9 Pomysłodawca

Na swoim profilu na Fb Allegro dało dzisiaj do zrozumienia, że nie zamierzają przywrócić tych funkcjonalności - tak ich obchodzi głos społeczności.

oznacz moderatorów

djrazor_15
#8 Zapaleniec

A bo to pierwszy raz? 

oznacz moderatorów

ABOVO11
#9 Pomysłodawca

Zakładka ulubione działa - nie działa filtr "czas do końca"

oznacz moderatorów

MiMary

@ABOVO11, problem jest nam znany i już pracujemy nad wdrożeniem zmian, które pozwolą na prawidłowe sortowanie ofert według czasu do ich zakończenia. Przepraszam za utrudnienia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

fromkristofox
#9 Pomysłodawca

Prosimy również o przywrócenie informacji ilu użytkowników obserwuje daną aukcje, a także przywrócenie w zakładce "Zakończone" informacji o tym czy przedmiot się sprzedał i ile sztuk zostało.

oznacz moderatorów

MiMary

@fromkristofox, sugestia trafiła już do zespołu odpowiedzialnego za ten obszar - będziemy to mieć na uwadze.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów