Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ABOVO11 zakładka ulubione, wciąż jest dostępna - w aplikacji na dole ekranu, obok sekcji "Moje Allegro", w przeglądarce w prawym górnym rogu. Opcja filtrowania po statusie oferty, również jest dostępna zarówno w aplikacji (u góry strony, obok ustawień) oraz w przeglądarce (obok opcji "szukaj w ulubionych").
Możesz proszę doprecyzować czy nie wyświetla się u Ciebie ta zakładka? Pomocne będzie załączenie zrzutu ekranu z występującym problemem (na zrzucie uwzględnij proszę całą stronę tj. pasek adresowy strony, datę oraz godzinę).
A czy da się w jakiś sposób zapisać filtry wyświetlania w zakładce Ulubione?
@djrazor_15 na ten moment nie ma takiej funkcji, będzie trzeba za każdym razem zaznaczyć filtr.
Wspaniale, kolejna zmiana na lepsze! Dziękuję za informację.
Po co ta zmiana w "Ulubionych" (jak zwykle - moim zdaniem - na gorsze)? Teraz nie widzę już, ilu było licytujących, obserwujących (czyli w waszej nomenklaturze ilu "polubiło")...
Wyczuwam sarkazm 🙂
Nie rozumiem po co robić zmiany na gorsze. Do tej pory rano po kawce widziałam aukcje, które dziś się kończą, widziałam ceny w licytacji i wiedziałam co i czy danego dnia licytuję.
Teraz będę grzebać - gdzie to jest - kawa wystygnie - czas się skończył, aukcje przeszły, nie brałam udziału. Po co komplikuje się użytkownikom dostęp ? To jest przygnębiające.
Na swoim profilu na Fb Allegro dało dzisiaj do zrozumienia, że nie zamierzają przywrócić tych funkcjonalności - tak ich obchodzi głos społeczności.
A bo to pierwszy raz?
Zakładka ulubione działa - nie działa filtr "czas do końca"
@ABOVO11, problem jest nam znany i już pracujemy nad wdrożeniem zmian, które pozwolą na prawidłowe sortowanie ofert według czasu do ich zakończenia. Przepraszam za utrudnienia.
Prosimy również o przywrócenie informacji ilu użytkowników obserwuje daną aukcje, a także przywrócenie w zakładce "Zakończone" informacji o tym czy przedmiot się sprzedał i ile sztuk zostało.
@fromkristofox, sugestia trafiła już do zespołu odpowiedzialnego za ten obszar - będziemy to mieć na uwadze.