Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
prosilbym o przywrocenie moich wszystkich ukrytych zakupow. pozdrawiam i dziekuje z gory
Witam.
Czy jest mi ktoś wstanie przywrócić ogloszenie ładowarki typu C samsung, kupiłem chce złożyć reklamację a nie ma ogłoszenia.
Tak, moderacja ale jak się pojawi.
@Mnich_SW Jesteś w stanie wskazać, z kiedy mniej więcej pochodzi zakup?
prosilbym o przywrocenie moich wszystkich ukrytych zakupow z 2 tygodni wstecz od dzisiejszej daty!!
@Client:118660400 Nie masz żadnych ukrytych zakupów z tego okresu.
Witam. Kupiłem kamerę GoPro z bateriami i jedna z nich, po dwóch miesiącach, przestała działać. Nie wiem jak znaleźć sprzedającego, a zakup usunąłem.
@shantin przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
Witam. Dziękuję za szybką odpowiedź, ale to nie jest ten zakup:) Kamerę GoPro kupiłem w lipcu, a to są tylko akcesoria. Proszę jeszcze raz poszukać tego zakupu. Z góry dziękuję
@shantin jest zamówienie z 17.07.2024 i już również je przywróciłam, więc sprawdź proszę, czy to nie chodzi.
Tak, dziękuję
Dzień dobry! Chciałbym zwrócić się z uprzejmą prośbą o przywrócenie zakupu dwóch silikonowych foremek do lodu, które niestety ukryłem... Foremki zaczęły wydzielać jakiś dziwny osad i muszę je reklamować. Zdaje się, że kupowałem je 2024-06-27.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
Prosze o przywrócenie zakupów ukrytych z 2024 roku,dziekuje @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@priest11 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry! Chciałbym zwrócić się z uprzejmą prośbą o przywrócenie zakupu dwóch silikonowych foremek do lodu, które niestety ukryłem... Foremki zaczęły wydzielać jakiś dziwny osad i muszę je reklamować. Zdaje się, że kupowałem je 2024-06-27. Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@parallaxis Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup.
Serdecznie dziękuję! Pozdrowienia 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry chciałbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie jeśli to możliwe.
@Client:72786663 bardzo proszę, gotowe.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ ponownie prosze o przywrócenie ukrytych zakupów w 2024 , dziekuje , priest11