Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawdź na stronie przewoźnika czy obecnie obsługuje wysyłki do Rumunii .W okresie pandemii są czasowo zawieszane dostawy do wybranych krajów.
Nawet nie moge opłacić zamówionych rzeczy
Poprośmy kogoś z moderatorów niech rzucą okiem na ten problem @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Pomożecie?
@Client:49162608 podaj proszę numer oferty, w której próbujesz dokonać zakupu? Widzę, że nie masz żadnych ofert na koncie, z którego piszesz dlatego wyjaśnij też proszę jakie "nadanie paczek do Rumunii" masz na myśli?
Jak skontaktować się ze sprzedającym?
Najlepiej klikając w "wiadomość do sprzedającego" i napisać o co chodzi.
no tak😁😁 ale niestety nie mam takiej opcji albo po prostu nie mogę znaleźć
@Client:49162608 Popatrz dobrze na stronie oferty na pewno zauważysz.
@Client:49162608 W każdej ofercie masz "Pytanie do sprzedającego". W niektórych ofertach masz jeszcze adres e-mail i telefon sprzedającego w zakładce "O sprzedającym". Po zakupie masz dane sprzedawcy w mailu otrzymanym od Allegro i w zakładce Moje zakupy. Możesz też kontaktować się przez Centrum wiadomości; https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/new-message
po zakupie tu się zgodzę ale mam taki problem ze nie moge dokończyć zamówienia ponieważ wysyłaka jest kierowana do rumuni
@Client:49162608 To ty jesteś sprzedawcą i chcesz wysłać do Rumunii czy ktoś z Rumunii kupił a ty nie wiesz jak wysłać?
@Client:49162608 Nie wszyscy sprzedawcy wysyłają towar za granicę. Jeśli sprzedający nie ma w ofercie dostawy do Rumunii to trzeba go spytać przez "wiadomość do sprzedającego" czy taka przesyłka jest możliwa i poprosić o jej udostępnienie w ofercie.