anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam. odbiór paczki

111mirko
#7 Wielbiciel

Chcę poinformować że w dniu wczorajszym miałem do odebrania przesyłkę z paczkomatu przy ul. Starynowskiej 32 w Kołobrzegu oznaczonej jako orlen .Niestety paczkomat się nie nie otwierał po wielu próbach odjechałem a po paru minutach dostałem informację że przesyłka została wyjęta TO NIE PRAWDA. Chcę nadmienić że ten paczkomat jest paczkomatem INPOSTU Co się dzieje z moją przesyłką Pozdrawiam i czekam na odpowiedż.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Więc zdecyduj się automat Orlen czy paczkomat Inpost ? Opisz w jaki sposób próbowałeś otworzyć skrytkę .

....czuję ,ze aplikacja , próba otworzenia skrytki w Orlenie , a nieopodal stał paczkomat Inpost 

....czarno to widzę 

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@111mirko Dzwoń na infolinię: 22 33 33 999

oznacz moderatorów

sebasthian1
#8 Zapaleniec

Aukcja się nie skończyła. O jakich paczkomatach mówicie?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak otworzyłeś zdalnie paczkomat orlenu stojąc pod inpostem to sobie paczkę zabrał ten co stał pod orlenem, czyli wyjęta została...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@111mirko Stałeś pod innym paczkomatem / automatem paczkowym niż powinieneś.
Otworzyłeś skrytkę zdalnie i ktoś sobie paczkę wyjął.
Obok siebie są tam dwa lub więcej urządzeń różnych przewoźników.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

...,,chudzinka ,, .... tyle tego nastawiali i się gościu zamotał 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@111mirko obawiam się, że stałeś pod pobliskim Paczkomatem InPost (KOL14M na ul. Starynowskiej 35A ) natomiast przesyłka była w automacie ORLEN (ul. Starynowska 36).
Jeśli otworzyłeś skrytkę zdalnie w aplikacji Allegro, otworzyłeś skrytkę w automacie ORLEN, czego nie widziałeś, bo byłeś przy Paczkomacie, gdy ktoś zamknął skrytkę automatu ORLEN, otrzymałeś informację o odebraniu przesyłki. 
Poprosiłam o zgłoszenie tej sprawy do ORLENu, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

111mirko
#7 Wielbiciel

Bardzo dziękuję za angażowanie się w mojej sprawie Pozdrawiam

oznacz moderatorów