Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę poinformować że w dniu wczorajszym miałem do odebrania przesyłkę z paczkomatu przy ul. Starynowskiej 32 w Kołobrzegu oznaczonej jako orlen .Niestety paczkomat się nie nie otwierał po wielu próbach odjechałem a po paru minutach dostałem informację że przesyłka została wyjęta TO NIE PRAWDA. Chcę nadmienić że ten paczkomat jest paczkomatem INPOSTU Co się dzieje z moją przesyłką Pozdrawiam i czekam na odpowiedż.
Więc zdecyduj się automat Orlen czy paczkomat Inpost ? Opisz w jaki sposób próbowałeś otworzyć skrytkę .
....czuję ,ze aplikacja , próba otworzenia skrytki w Orlenie , a nieopodal stał paczkomat Inpost
....czarno to widzę
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@111mirko Dzwoń na infolinię: 22 33 33 999
Aukcja się nie skończyła. O jakich paczkomatach mówicie?
Jak otworzyłeś zdalnie paczkomat orlenu stojąc pod inpostem to sobie paczkę zabrał ten co stał pod orlenem, czyli wyjęta została...
@111mirko Stałeś pod innym paczkomatem / automatem paczkowym niż powinieneś.
Otworzyłeś skrytkę zdalnie i ktoś sobie paczkę wyjął.
Obok siebie są tam dwa lub więcej urządzeń różnych przewoźników.
...,,chudzinka ,, .... tyle tego nastawiali i się gościu zamotał
@111mirko obawiam się, że stałeś pod pobliskim Paczkomatem InPost (KOL14M na ul. Starynowskiej 35A ) natomiast przesyłka była w automacie ORLEN (ul. Starynowska 36).
Jeśli otworzyłeś skrytkę zdalnie w aplikacji Allegro, otworzyłeś skrytkę w automacie ORLEN, czego nie widziałeś, bo byłeś przy Paczkomacie, gdy ktoś zamknął skrytkę automatu ORLEN, otrzymałeś informację o odebraniu przesyłki.
Poprosiłam o zgłoszenie tej sprawy do ORLENu, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Bardzo dziękuję za angażowanie się w mojej sprawie Pozdrawiam