Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, otrzymałem 2 maile od "allegro kontakt" ale zastanawiam się czy to czasem nie próba oszustwa tym bardziej, że nie zamawiałem produktu o które pyta allegro w mailu czy otrzymałem produkt...
Dobry wieczór,
Kontaktuję się w związku z przesyłką o numerze A000M96NU9 w związku z zamówieniem przedmiotu SAMSUNG GALAXY S23 ETUI VIEW WALLET CASE POKROWIEC .
Proszę o informacje czy przesyłka została do Pana doręczona.
Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia!
Pozdrawiam
// Mikołaj [edycja]
Zespół Allegro
Allegro sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Wierzbięcice 1B, 61-569 Poznań, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000635012, kapitał zakładowy: 40 000 000 złotych, posiadająca numer identyfikacji podatkowej NIP 525-26-74-798, REGON 365331553
oraz następny dzisiaj:
Dzień dobry,
Kontaktuję się ponownie w sprawie przesyłki o numerze A000M96NU9 w związku z zamówieniem przedmiotu SAMSUNG GALAXY S23 ETUI VIEW WALLET CASE POKROWIEC .
Proszę o informacje czy przesyłka została do Pana doręczona.
W oczekiwaniu na odpowiedź życzę miłego dnia.
Pozdrawiam
// Dmytro [edycja]
Zespół Allegro
Masz więcej pytań, na które szukasz odpowiedzi? Możesz skorzystać z doświadczenia innych Klientów Allegro. Wejdź na spolecznosc.allegro.pl, zadaj pytanie na forum i poczekaj na odpowiedzi innych.
@pipen111 Podstawowa informacja: adres nadawcy?
Na załączonych tekstach tego adresu nie podałeś.
Link do Społeczność Allegro jest fałszywy.
@pipen111 Obydwa maile należy przesłąć na adres phishing@allegro.pl oraz ogólnopolski cert@cert.pl ale nie tak jak tutaj że nic nie widać, lecz w opcji "Prześlij dalej jako załącznik".
Ja rozumiem ze telefony, że mało widać ale wklejanie treści nic nie daje. Podaj dokładny adres e-mail z którego przyszła wiadomość.
Przepraszam... adres: allegro.kontakt@allegro.pl
Hmm... więc adres wygląda na prawdziwy. Ale chyba jednak nie jest prawdziwy, nigdzie nie mam takiego adresu mail....
Nieważne, wyślij na cert@cert.pl niech oni decydują...
@serwis-texas Nie wydaje mi się że to pomyłka, to zwyczajny spam. Allegro rozsyła spam z fałszywymi linkami ???
Oni też mogą być podatni na włamania...👿
Nie to aż tak źle chyba nie jest. Ja tam uważam że oni faktycznie szukają paczki. Zobacz jej tracking 🙂
@serwis-texas Aha, i liczą na to że ktoś kto przypadkiem dostał tą paczkę to się przyzna i narazi się na dziwne kłopoty.... Optymiści... 🤣
@pipen111 to są wiadomości od nas, nie jest to próba oszustwa, ale jest to pomyłka. Te wiadomości powinny trafić do kogoś innego. W imieniu Doradców przepraszam Cię za tę pomyłkę, ale spokojnie nie jest to próba oszustwa.
ok w takim razie sprawę uznaję za rozwiązaną. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam serdecznie 😃