Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam co zrobić zamówiłem zapłaciłem za buty robocze w międzyczasie sprzedawca zamknął konto w Allegro i nawet dowodu zakupu nie mam w zakupach!! mam potwierdzenie wpłaty na jego konto!! allegro milczy zamiast pomóc ścigac tego oszusta!
Sprzedający na pewno nie zamknął konta bo o ile jest to technicznie możliwe to nie można tego zrobić ot tak z dnia na dzień.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To było Allegro czy Allegro lokalnie? jak znalazłeś aukcję? dostałeś skądś linka? zapłaciłeś blikiem?
napisz coś więcej! Może uda się Ci pomóc.
To było Allegro zapłaciłem przelewem tradycyjnym mam potwierdzenie ,pozdr
@lusiek13 Sprzedający nie zamknął konta - jest aktywne.
Kliknąłeś KUP TERAZ?
Kiedy dokonałeś zakupu? Kiedy zleciłeś płatność?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Próbowałem było zamknięte lub Allegro go zablokowało kupiłem przez klik kup teraz przelew tradycyjny we wrześniu tego roku pisałem do niego i zero reakcji
Cześć @lusiek13, podaj proszę więcej szczegółów, odpowiedz też na pytania od @Client:35386082, to pomoże w rozwiązaniu sprawy.
Buty robocze męskie BEZ PODNOSKA półbuty adidasy SPORTOWE LEKKIE LETNIE 42 (numer oferty: 17721479018) sprzedawca pod linkiem :dawpol-bhppl
To jest żart?
Przecież wystarczy zobaczyć co to za firma.
dawpol-bhp.pl
Adresy są, dokumenty sprzedaży masz to możesz iść na policję
Edit: tylko widzę że nazwa konta była od tej firmy
Musisz dać cały link do tej aukcji. Bez tego nie ma możliwości stwierdzić czy "kupiłeś" na Allegro czy tylko na stronie która wyglądała jak Allegro.
@lusiek13 odnalazłam tę ofertę, jednak nie było w niej zakupu z Twojego konta. Czy masz inne konto na Allegro? Czy dostałeś wiadomość mailową z potwierdzeniem zakupu? Kiedy był zakup?