anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wprowadzamy Gwarancję najniższej ceny - u nas kupisz najtaniej

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Wychodzimy naprzeciw Waszym oczekiwaniom, porównując ceny w wybranych sklepach internetowych

Od 05.04 przeglądając produkty na Allegro zobaczycie oferty oznaczone Gwarancją najniższej ceny. Jeśli kupicie produkt z tym oznaczeniem, a w ciągu 72 godzin znajdziecie go taniej w innym sklepie internetowym z tej listy, zgłoście się do nas przez formularz, który znajdziecie w Moje Zakupy – zwrócimy Wam różnicę w formie kuponu rabatowego. Możecie otrzymać kupony o łącznej wartości maksymalnie 200 zł (jednorazowo oraz w ciągu całej akcji). Kupon będziecie mogli wykorzystać podczas dowolnych zakupów na Allegro. 

w_kiwi_0-1681208939076.png

W czasie trwania akcji co najmniej raz dziennie sprawdzimy ceny produktów w innych sklepach internetowych, aby zaproponować Wam zakupy w najniższych cenach.

Przy porównywaniu cen nie bierzemy pod uwagę:

• kosztów dostawy
  • rabatów naliczanych przy zakupie zestawu
  • voucherów
  • promocji w formie cashback, w których po zakupie można dostać częściowy zwrot pieniędzy (na przykład: kup produkt objęty promocją i zyskaj do 500 zł premii).

Nie uwzględniamy też produktów używanych, nieoryginalnych, uszkodzonych, outletowych, licytowanych i powystawowych.

Jak zgłosić produkt w niższej cenie niż oferowana w Allegro?

Jeśli w ciągu 72 godzin od zakupu oferty z oznaczeniem Gwarancja najniższej ceny zauważycie ten sam produkt w niższej cenie w jednym z wymienionych sklepów, zgłoście nam tańszą ofertę przez Moje Zakupy → Szczegóły Zakupu —> Gwarancja Najniższej Ceny “Zgłoś” formularz.

Zweryfikujemy zgłoszenie, sprawdzając:

• czy znaleziona oferta spełnia warunki akcji – czyli pochodzi z jednego z wymienionych sklepów, nie uwzględnia kosztów dostawy, a wysokość ceny nie została obniżona przez kartę podarunkową, monety, kupony, kody zniżkowe (wynikające z programów lojalnościowych) akcje promocyjne typu “cashback” (w których po zakupie można dostać częściowy zwrot pieniędzy) lub zakup w zestawie
  • Po weryfikacji wyślemy mejla z jej wynikiem. Jeśli znaleziona oferta okaże się tańsza, sprawdzimy jeszcze, czy w ciągu 14 dni po zakupie nie zwrócicie zgłaszanego produktu lub czy Wasze konta nie zostały zablokowane.

Maksymalnie 30 dni po zakończeniu danej edycji akcji dostaniecie kupon o odpowiedniej wartości. Znajdziecie go w zakładce Twoje kupony na swoim koncie, a także w mailu od nas.

Regulamin akcji dostępny jest tutaj.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
46 ODPOWIEDZI 46

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi Dobrze wiedzieć w stosunku do kogo się pozycjonujecie.... ale są setki ( tysiące?) innych sklepów....

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel

@pinsplash tylko co z tego, że są? Żaden automat nie porówna cen w setkach sklepów internetowych a zdecydowana większość klientów i tak nie sprawdza cen w mało znanych sklepach internetowych.

Fajna akcja, zobaczymy ile takich ofert będzie z tym oznaczeniem. Jeden ze sklepów internetowych z AGD miał taką gwarancje (może nadal ma) i przez jakiś czas jak tam kupowałem to rzeczywiście nigdzie taniej nie było.

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ares_ widac że nastawili się na elektronikę czy opony...ale już np z rzeczami do domu / łazienki / kuchni to takich sklepów które mają taniej jest mnóstwo...

Widzą i wiedzą że są jednym z najdroższych sklepów na rynku, stąd ta akcja...

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel

@pinsplash na rynku nie ma i nigdy nie będzie "najtańszego sklepu", wszystko zależy od aktualnych promocji, kategorii, sezonowości itp. Rzeczy do domu to głównie drobnica i dużo sprzedawców ma swoje marki lub samodzielnie importuje towar, czegoś takiego nie opłaca się porównywać i promować. Z elektroniką jest najłatwiej, identyczne produkty mają różne sklepy i łatwo można sprawdzić ceny.

W tamtym roku kupowałem sporo rzeczy do nowego mieszkania. 90% zakupów ostatecznie zrobiłem na Allegro bo jednak tu była najtaniej. Porównywałem oferty tych samych sprzedawców na różnych portalach i w ich sklepach internetowych i naprawdę sporadycznie zdarzało się, że gdzieś było taniej (licząc z kosztami dostawy).

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ares_ Ja też kupowałem, i miałem zupełnie odwrotne doświadczenie niż ty

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel

@pinsplash i bardzo dobrze 🙂 im więcej osób będzie miało takie odczucia jak Ty tym lepiej dla nas wszystkich

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie zawsze da się tak porównać wystarczy np: inna naklejka i????🤔

oznacz moderatorów

ag70
#9 Pomysłodawca

Yak właśnie robią sieci handlowe. To camo kupisz w Castoramie, w L-M i w miejscik żelaźniaku. Tyle że zawsze opakowanie jest inne, oprócz BARDZO różnej ceny.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oj tak też tam kupowałam i jak coś mieli to zawsze było najtaniej. Ale OO dba o jakość, allegro tylko o ilość. Ludzie z porównywarek korzystają i znajdą tańsze.  A z jakością tutejszej obsługi to będzie znowu jakaś masakra. No nic trzeba kupić zapas popcornu i można obserwować przedstawienie. 

ag70
#9 Pomysłodawca

W takiej sytuacji wolę zwrócić (smart) i kupić ponownie w innym miejscu. Niż zawracać sobie gitarę.
Dodatkowa zaleta - działa bez żadnej łaski.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Znalazłem taniej https://allegro.pl/oferta/pila-lancuchowa-akumulatorowa-pilarka-6cal-2x-aku-12138778009 na allegro 

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Sami sobie piłują gałąź na której siedzą .

oznacz moderatorów

xpx
#8 Zapaleniec

Chciałem podać link do tańszej oferty ale oczywiście na allegro do wyboru tylko kilka sklepów XD. Po prawie dwudziestu latach chyba już nic mnie nie zdziwi XD

oznacz moderatorów

zdunek_11
#8 Zapaleniec

Gwarancja najniższej ceny z gwarancją maksymalnej prowizji od sprzedających. 

oznacz moderatorów

Marcin_Daniec
#9 Pomysłodawca

Zdarzyło mi się dwukrotnie kupić produkt z "Gwarancją najniższej ceny". W obu przypadkach transakcja anulowana, bo towar tajemniczo uległ zniszczeniu przy pakowaniu. Dodajcie w pakiecie "Gwarancję wysyłki", a najlepiej od razu "Gwarancję wysyłki pełnowartościowego towaru z oferty".

oznacz moderatorów

Client:74553199
#8 Zapaleniec

Mam tę opcję gdzieś. To przywróćcie, a nie jakieś bzdurne gwarancje.

Jak ustawić wyszukiwanie przedmiotu u sprzedawcy którego juz mam w koszyku? 

oznacz moderatorów

ajateleti
#8 Zapaleniec

Czyli jak znajdę tańszą ofertę na Allegro to różnicy nie dostanę? 

Screenshot_20231011_142903_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie dostaniesz.

ajateleti
#8 Zapaleniec

No tooooo zajefajna gwarancja 🤣

oznacz moderatorów