Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wychodzimy naprzeciw Waszym oczekiwaniom, porównując ceny w wybranych sklepach internetowych.
Od 05.04 przeglądając produkty na Allegro zobaczycie oferty oznaczone Gwarancją najniższej ceny. Jeśli kupicie produkt z tym oznaczeniem, a w ciągu 72 godzin znajdziecie go taniej w innym sklepie internetowym z tej listy, zgłoście się do nas przez formularz, który znajdziecie w Moje Zakupy – zwrócimy Wam różnicę w formie kuponu rabatowego. Możecie otrzymać kupony o łącznej wartości maksymalnie 200 zł (jednorazowo oraz w ciągu całej akcji). Kupon będziecie mogli wykorzystać podczas dowolnych zakupów na Allegro.
W czasie trwania akcji co najmniej raz dziennie sprawdzimy ceny produktów w innych sklepach internetowych, aby zaproponować Wam zakupy w najniższych cenach.
Przy porównywaniu cen nie bierzemy pod uwagę:
Nie uwzględniamy też produktów używanych, nieoryginalnych, uszkodzonych, outletowych, licytowanych i powystawowych.
Jak zgłosić produkt w niższej cenie niż oferowana w Allegro?
Jeśli w ciągu 72 godzin od zakupu oferty z oznaczeniem Gwarancja najniższej ceny zauważycie ten sam produkt w niższej cenie w jednym z wymienionych sklepów, zgłoście nam tańszą ofertę przez Moje Zakupy → Szczegóły Zakupu —> Gwarancja Najniższej Ceny “Zgłoś” formularz.
Zweryfikujemy zgłoszenie, sprawdzając:
Maksymalnie 30 dni po zakończeniu danej edycji akcji dostaniecie kupon o odpowiedniej wartości. Znajdziecie go w zakładce Twoje kupony na swoim koncie, a także w mailu od nas.
Regulamin akcji dostępny jest tutaj.
Weź poprawkę że to najtańsza cena na liście sprzedawców - jeśli znajdziesz gdzieś taniej a tego sprzedawcy nie ma na liście to też nie dostaniesz różnicy. Generalnie nie ma co na to patrzeć.
To nie oczekiwania, a tłumaczenie się na spam w skrzynce. W opcjach powiadomień nie da się tego odhaczyć. Następna żenada.
co z tego jak i tak nic nie mogę znaleźć jako przymusowy tester "super funkcji łączenia ofert"
A dlaczego przedmioty z Gwarancją Niskiej Ceny to chińskie podróbki i pomimo wielu negatywnych opinii o danym produkcie dalej jest TOP Ofertą?
Nie zawsze przeprowadzana jest ścisła kontrola jakości sprzedawanych towarów.
Nie no co ty to są na pewno polscy producenci, którzy wysyłają towar do chin, żeby z tamtąt sprzedać za niższą cene. Chcesz powiedzieć że Аllegro pozwala na oszustwa? No co ty xD
Jak już znajdę sobie taniej w innym sklepie, to sobie już wolę w tymże sklepie kupić, zamiast jeszcze odwalać za was robotę, zgłaszając to przez jakieś formularze. Więcej czasu stracę na to zgłaszanie i czekanie na jakiś kupon, niż na zakupienie tego czego chcę w odpowiedniej dla mnie cenie. Kolejne absolutnie nielogiczne "udogodnienie".
Lepiej "wyjdźcie naprzeciw naszym oczekiwaniom" (że sobie pozwolę zacytować) i przywróćcie możliwość rozłączania ofert. Wtedy sami sobie znajdziemy najtańszą ofertę.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ proszę o ustosunkowanie się do "sukcesu" testów Allegro z nowym widokiem
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.allegro&hl=pl&pli=1
o czym piszą już media głównego nurtu:
Niezła ta gwarancja najniższej ceny skoro nie działa nawet w obrębie Waszego serwisu. Testował to ktoś przed wprowadzeniem, czy po prostu testujecie na produkcji? 😄 Obecnie korzystanie z Allegro to jakaś katorga, do tego stopnia że nawet u łysego z USA łatwiej coś znaleźć, a do tej pory mieli jeszcze gorsze UI/UX od Allegro.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ czemu została skrócona lista platform i sklepów z którymi się porównujecie ?
@_HolaOla_ pytam o listę z Gwarancji ceny, rok temu była długa było na niej Erl i a teraz znikło a mają tyle tanich rzeczy, może to jest powód 🤔
A Sprzedający na Allegro mają od zawsze "Gwarancję najwyższej prowizji z dodatkowymi bonusowymi opłatami", "Gwarancję ukrycia oferty w widoku produktowym". Wielką zaletą Allegro jest "Gwarancja dla Sprzedających, że część zamówienia w Smart wróci do nich". Nikt na świecie, poza pomarańczowym nie ma dla Sprzedających "Gwarancji że na Allegro nie istnieje prawo autorskie oraz zasady wolnorynkowe". I wisienka na torcie "Gwarancja że każdy Sprzedający będzie miał przeuroczy kontakt z działem bezpieki Alle_drogo".
PS.: zapomniałem o gwarancji nad gwarancjami "Na Allegro poza Allegro nikt nie zarabia - GWARANTUJEMY".
Dostałem powiadomienie że w temacie odpowiedzi, dwa tygodnie minęły, widzę że z tym nieszczęsnym steam deckiem nie zrobiliście nic. Wygląda na to że firma Avans kupuje sobie u producenta (bo gdzie indziej)
https://store.steampowered.com/steamdeck
i sprzedaje z 2x (!) przebitką:
https://allegro.pl/oferta/konsola-valve-steam-deck-256-gb-14311699658
a Wy im jeszcze podbijacie to zieloną pieczątką zachęcając nieświadomych ludzi do tak wręcz **piiip**ycznie niekorzystnego zakupu.
Bo żaden inny sklep z Waszej listy nie był na tyle bezczelny żeby też tak próbować, więc formalnie się zgadza.
I nie jest to jakiś trefny sklep gdzie dostawa trwa 30 dni z Chin o ile ogólnie dotrze, tylko normalna oficjalna dystrybucja na Polskę.
No słabe to.
ciekawe czy jedyny taki kwiatek, bo jak wejdziemy w ich produkty to od góry do dołu na zielono https://allegro.pl/uzytkownik/avans__pl