Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem dostać telefon nowy ,nieuszkodzony,zafoliowany dostałem prawdopodobnie jakiś powystawowy ,bez folii, porysowany, sprzedawca zaproponował mi wymianę ,moje pytanie brzmi następująco, jak mam zabezpieczyć się przed ewentualnym oszustwem przy wysyłaniu i odebraniu telefonu przez sprzedającego,bo przecież ja mogę wysłać telefon do sprzedawcy i sam zostać z niczym ,a sprzedawca powie, ze wysłałem mu puste pudełko
najlepiej się zabezpiecz , najlepiej jak potrafisz .
@colorata Widzę, że prowadzisz już dyskusję ze sprzedawcą. Możesz mu odpisać, że zgodnie z ustaleniami odeślesz produkt i oczekujesz wymiany na taki zgodny z opisem aukcji. Jeśli się martwisz, nagraj filmik z momentu pakowania telefonu i oklejania przesyłki. Będziesz miał dowód. Pamiętaj, że możesz poprosić o pomoc w dyskusji naszego doradcę. Taka opcja pojawi się po 24 godzinach od założenia sporu.
@colorata Jak składasz reklamację i sprzedajacy chce odesłania telefonu w celu jej rozpatrzenia to musisz odesłać, zdjęcia film z datą pakownia itd. nie odeślesz to może odrzucić Ci reklamację z tego powodu.