Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym zwrócić produkt przez allegro one lecz wyszukiwarka punków nie działa - cały czas się odświeża.
Proszę o pomoc
@carek5 spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki. Jeśli to pomoże wyczyść dane przeglądarki, z której korzystasz.
@la_nika sprawdzałem na innej przeglądarce jak i innym komputerze (w pracy - inny dostawca Internetu ) tez nie działa. Czy problem dotyczy tylko mnie ?
@carek5 nie mamy innych zgłoszeń na ten temat. Sprawdziłam to na tej stronie i wyszukiwarka punktów działa. Czy możesz przesłać nagranie ekranu lub zrzuty krok po kroku jak to u Ciebie wygląda?
@la_nika dokładnie ta strona, ładuje się po sekundzie odświeża i tak bez końca, chce odesłać paczkę nie mogę znaleźć punktu odbioru. Jest mi pani w stanie sprawdzić gdzie w przeworsku (37-200) mogę nadać taka paczkę ?
@carek5 jest Allegro One Punkt, Pakersi (A006916) Ul. Krakowska 17
37-200 Przeworsk i Allegro One Punkt, Furgonetka A006490 Ul. Niepodległości 57, 37-200 Przeworsk.
@serwis-texas dzięki! U mnie działa, sprawdzałam na FF i Chromie, więc będę wdzięczna za info, żebym mogła przekazać zgłoszenie do Działu technicznego.
Nie mam żadnego tropu. Windows 7, 10, 11 przeglądarki aktualne. Błąd wypatrzyłem z tydzień temu ale jakoś mi nie było to potem potrzebne. Generalnie , przeładowuje stronę w kółko.
@serwis-texas oki, dziękuję!
Wasza strona nie działa (https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas). Po otwarciu przeglądarki tak jakby cały czas się restartowała. Mimo, że mam status SMART! nie mogę z niego skorzystać, bo nie mogę wybrać paczkomatu!
Monia, kwestia jakiejś wtyczki, Windowsa 10. Mam to na trzech różnych przeglądarkach. Postaram się jeszcze coś poszukać ale błąd jest!
Ja wyłączyłem wszystkie możliwe wtyczki, sprawdziłem na różnych przeglądarkach oraz różnych systemach operacyjnych. Jak dla mnie wtyczka JS od mapy psuje
Dzień dobry.
Jak mogę sprawdzić, gdzie znajdują się zielone automaty Allegro One jeśli Wasza strona nie ładuje się poprawnie?
@actp-sklep potwierdzam u mnie też nie działa.
@actp-sklep jest to najprawdopodobniej problem ze wtyczkami.
Wyłącz wtyczki lub spróbuj skorzystać z innej przeglądarki.
@la_nika nie korzystam z żadnych wtyczek, u mnie nie działa na
Windows - FF, FF DEV , Vivaldi, Opera, Chrome
Android - Chrome, FF
allegro one nie można znaleźć punktów nadawczych i paczkomatów allegro one ponieważ strona odpala się i odświeza co 2 sekundy uniemożliwiając wyszukania miasta. Zgłaszam awarie strony
Potwierdzam awarie: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Otrzymałam informację, że punkt odbioru paczki jest niedostępny i podany link, po wciśnięciu którego telefon i komputer "głupieją"! Obraz skacze, ginie i nigdzie nie łączy! Mam nadzieję, że allegro panuje nad linkami, jakie wysyłane są do ich klientów 😞 Link to: https://one.allegro.pl/p/BIAU
Tak działa od wczoraj ich strona!