Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym zwrócić produkt przez allegro one lecz wyszukiwarka punków nie działa - cały czas się odświeża.
Proszę o pomoc
@LEW433 od tygodnia*
Przekazałam zgłoszenie do Działu technicznego, dziękuję za Wasze wiadomości, dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.
@la_nika to skoro nie mamy jak tego sprawdzić xD to proszę mi podać wszystkie punkty odbioru (Allegro One Punkt) w miejscowości Bytom.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ale nie ukrywam, że trochę mi się spieszy.
@sl-aw-ek proszę bardzo! Punkty Allegro One w Bytomiu to:
2. Allegro One Punkt, Pakersi (A006698)
ul. Zabrzańska 5
41-907 Bytom
3. Allegro One Punkt, Auchan (A004901)
ul. Kolejowa 18
41-902 Bytom
@la_nika już kilka godzin temu sam sobie znalazłem ... 11 a nie 9.
@sl-aw-ek dzięki za zwrócenie uwagi. Rzeczywiście dwa punkty mi umknęły, już je dodałam.
Działa Wam -> https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas ?
Sprawdziliśmy z różnych przeglądarek, urządzeń, sieci, trybów incognito, nawet wstaliśmy z krzeseł i wyszliśmy na chwilę - skrypt mapki nie serwuje żadnego punktu, albo strona wpada w jakąś błędną pętle.
@good3dprint_pl u mnie też nie działa, mruga - pojawia się i znika 😉. Taki błąd ja zauważyłam kilka dni temu, chyba w poniedziałek.
---
Kinga
@diegoaragon Dziękuję za filmik. Sprawa jest weryfikowana przez zespół techniczny.
@good3dprint_pl Prześlij proszę filmik z widokiem opisywanych problemów na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości podaj link do tego wątku. Przekażę Twoje zgłoszenie do weryfikacji.
Dokładnie, to trwa chyba sporo dłużej, kilka dni?
mam taki komunikat i nie moge wygenerowac etykiety : Pole "Dane nadawcy - adres" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera,
ale widzę że wszystkie adresy się zgadzają, sprzedający wybrał punkt onebox we Wrocławiu, dlaczego nie mogę wygenerować etykiety?
Bo nie chodzi o kupującego tylko o nadawce. Jeżeli nadajesz z miejsca które masz w zakładce Allegro o sprzedającym, to Twój kod nie jest obsługiwany
https://allegro.pl/kampania/one/kurier#sprzedajacy
sprawdziłem 87-162
dziękuję za odpowiedz, co w takiej sytuacji zrobić?
zmieniłem u siebie kod, szukam teraz najblizszego punktu zeby nadac
Wyłączyć usługę, od tego zacznij. Zostaw tylko One box. Kurier out. Przesyłkę raczej na własny koszt do klienta.