Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/kategoria/lusterka-zewnetrzne-kompletne-18711
Próbuję znaleźć lusterko "fiesta 7pin". Wpisuję to w wyszukiwarkę, a ta automatycznie zmienia mi wynik wyszukiwania i pojawia się wynik dla "fiesta 6pin". Próbowałem kilka razy i bez efektu.
To samo z inną frazą. Chcę wpisać "cmax" nie da się, automatycznie wynik zmieni się na "c max".
Automatyczne przekierowanie... tak to się tu nazywa. Nie widzę logiki dla tej funkcji. Jeśli nie ma wyniku dla wyszukiwania, to powinno się pojawić, że nie ma, a nie przekierowywać, dopiero po chwili się złapałem, że wynik wyszukiwań się sam z siebie zmienił i szukam czegoś niewłaściwego.
Windows, przeglądarka Chrome.
Odpowiedź sam sobie napisałeś. Użyj cudzysłowu do szukanej frazy. Wpisz dokładnie:
"fiesta 7pin"
Wiele narzekań jest na wyszukiwarkę allegro, my korzystamy przez Google.
@LEW433 w wyszukiwarkach można wpisywać szukane frazy wraz ze znakami specjalnymi, których stosowanie powoduje zawężenie wyników wyszukiwania. Dotyczy to zarówno wyszukiwarki na Allegro jak i Google, tyle że ta druga powstawała na sporej bazie zapytań, więc nawet bez znaków specjalnych daje szybko trafne wyniki.
@slaweklorenc Dziękuję za zgłoszenie! Udało mi się powtórzyć ten problem - niestety, więc konsultuję go z odpowiednim zespołem. Wrócę, jak tylko czegoś się dowiem.
@slaweklorenc Już działa poprawnie. 🙂