Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomocny allegro pobralo pieniądze pomimo nic nie kupiłem co dalej z tym @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:46309028 Allegro samo nie pobiera żadnych pieniędzy.
Chyba, że mowa o kwocie takiej jak 59,90 zł - to będzie za subskrypcję SMART.
A możecie to jakoś sprawdzić gdzie te środki zostały wysłane 240 zl nic nie kupowałem za taką sumę a odciągnięto mi z konta
@Client:46309028 Nie masz żadnego zakupu TUTAJ lub TUTAJ?
Skąd pewność że płatność została zrealizowana na Allegro?
Pobrano mi pieniądze 242 zł z konta pomimo nic nie kupowałem za taką sumę jak odzyskać skradzione pieniądze ? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:46309028 proszę prześlij za pomocą formularza potwierdzenie tej płatności (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt za pomocą wiadomości e-mail).
Doradcy sprawdzą czego dotyczy.
@Client:46309028 240zl samo pobrało bez zakupu? dziwna sprawa, a skąd wiedza że to Allegro?
W bankowości dostałem powiadomieni za allegro odciągnęło 240 zł
Zapaliłem 270 blikiem i przy tym odciągnięto mi 240 zł mogę gdzieś scrina wysłać tego przelewu ? Proszę o kontakt telefoniczny
@Client:46309028 Wyżej @la_nika napisała, że masz przesłać wszystko przez formularz kontaktowy.
Tam pisze kupuje sprzedaje i mam oznaczyć produkty to co mam wtedy zrobić jak kupiłem w sobotę a wczoraj mi zabrono z konta 240zł
@Client:46309028 Nie musisz oznaczać żadnego zakupu - to pole jest opcjonalne.
Podeślecie link bo tam tylko kontakt się wyświetla i nie mogę nic napisać tylko czy sprzedaje kupuje
@Client:46309028 Kliknij "kupuję" następnie w formularzu opisz sytuację.
Potem kliknij "wybierz sposób kontaktu" - zaznacz e-mail i tam będziesz mógł dodać załącznik.
Zapaliłeś czyli zapłaciłeś. Tak ?
Czyli zapłaciłeś 270 zł blikiem.
Pobrało Ci z konta 270 zł + 240 zł czy tylko 240 zł ?
Zacznij pisać ze zrozumieniem.
@Client:46309028 A te 240 zł zostało faktycznie pobrane czy znajdują się w blokadach?
Na koncie blokada 242zł
@Client:46309028 Jeśli to blokada to skontaktuj się ze swoim bankiem i poproś o wyjaśnienie.
Okej zapłaciłem 271zł blikem pobrano 271 + 242
Czyli co zapłaciłaś 2x ? a to zakup na zwykłym czy Allegro Lokalne?