anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto (blokada antybota)

Raf7
#7 Wielbiciel#

Mam problem - przed chwilą podczas przeglądania ofert poprzez aplikację wyskoczyła mi informacja o tym, że moje konto zostało zablokowane. Co można z tym zrobić? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Raf7 poszukać w skrzynce e-mail przypisanej do konta wiadomości o blokadzie i zastosować się do umieszczonych tam wskazówek , ale trudna droga przed Tobą .

oznacz moderatorów

Raf7
#7 Wielbiciel#

A czemu długa droga skoro w niczym nie zawiniłem? To jakieś losowe blokady są czy na czym to polega? A co do maila, to niczego nie dostałem na skrzynkę mailową. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Raf7
#7 Wielbiciel#

Może dodam jeszcze trochę informacji - po odinstalowaniu aplikacji udało mi się zalogować poprzez przeglądarkę. Dodam też, że jestem w zasadzie tylko kupującym. No i problem był tylko na moim telefonie - żona jest zalogowana na tym samym koncie i używa aplikacji i póki co działa na jej telefonie jakby normalnie.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Raf7 tutaj te informację są zbędne, ponieważ na forum nie możemy działać w temacie blokad. Jak otrzymasz od nas maila, proszę wyślij te informację w odpowiedzi na maila.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Raf7 pisałeś do nas mailowo, proszę o cierpliwość - w temacie blokad odpowiadamy wyłącznie drogą mailową. Otrzymasz od nas maila w zgłoszeniu nr 51621543.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Raf7
#7 Wielbiciel#

Rozumiem, ale proszę mnie również zrozumieć - nie wiem, czy ten komunikat jest prawdziwy, nie wiem, czy czasem ktoś mi się nie włamał na konto, nie mam żadnej informacji czym ta blokada mogłaby być spowodowana…. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Raf7 sprawdź proszę ten wątek czy mówisz o blokadzie jaką tu opisujemy? Tam również wypowiedziałem się i napisałem jakie kroki należy wykonać.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Raf7
#7 Wielbiciel#

 Mówię o takiej blokadzie jak poniżej. 

image.jpg

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Raf7 czyli mówisz o blokadzie o jakiej pisałem w tym wątku. Napisałem tam kroki jakie powinieneś wykonać, proszę o zapoznaj się z nimi.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Raf7
#7 Wielbiciel#

No to tak po kolei. Nie wiem, czy przeglądarka ma z tym coś wspólnego, skoro pisałem o aplikacji Allegro (co prawda przy wchodzeniu z przeglądarki jest już też ta sama blokada). W trybie incognito dokładnie to samo - od razu informacja o blokadzie konta. Po wyczyszczeniu danych przeglądarki również tak samo - od razu informacja o blokadzie . 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Raf7 widzę po zrzucie, że na Twoje konto została nałożona blokada antybot – to tymczasowa blokada bezpieczeństwa. Napisałem w wątku jakie kroki proszę wykonać i wszystko w nim wyjaśniłem - proszę działać zgodnie z moją instrukcją.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów