Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam podobny problem...zakupiłam 4 rzeczy od 1 sprzedawcy i kasa poszła z konta, a nie mam tego zakupu w zakładce "moje zakupy" Nie rozumiem tego i nie chciałabym być przez to o ponad 100zł stratna 😕 Proszę o wyjaśnienie. Dziękuje.
Mam ten sam problem, zakupiłem odkurzacz ale na stary adres i chcę anulować zakup zanim to wyślą, ale nic nie ma w zakładce moje zakupy. Wiadomości email z potwierdzeniem także nie otrzymałem. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam,
Ja również mam ten sam problem.. Kasa z konta poszła, brak informacji w zakładce moje zakupy i brak potwierdzenia transakcji e mail.
U mnie to samo 😕 kasa z konta zeszła, brak info w kupionych i brak maila o zakupie 💣proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji
U mnie tak samo.
Dokonałem dwóch różnych zamówień, oba zostały opłacone ale brak maili z powiadomieniami, nie ma też ich na liście zakupów.
Wygląda mi to na jakieś opóźnienie w przetwarzaniu zamówień, pewnie obecnie jest cicha przerwa techniczna / konserwacja i wszystko samo ponownie ruszy za jakiś czas bez naszego udziału.
Oby tak było 😕 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie to samo. Przelew24 zrobiony, kasa poszła, a brak zamównienia na koncie oraz potwierdzenia zakupu czy płatności na emailu ;__;
Witam
Mam ten sam problem. Napiszcie proszę jeśli coś się w Wszym przypadku ruszy;).
Pozdrawiam
Maciej
Już jest wszystko ok 🙂 Chwilowe zawieszenia na allegro 😉