anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup wielu przedmiotów u jednego sprzedawcy, jak zapłacić tylko za jedną przesyłkę?

MAMY ROZWIĄZANIE!
LEWAN-333
#7 Wielbiciel#

Witam,

Kupuje kilka rzeczy na aukcjach od jednego sprzedawcy. Uzgodniliśmy że wyśle mi to jedną przesyłką, jednak po wygranej aukcji chcąc uregulować płatność zawsze do każdej doliczana jest przesyłka.

Jak technicznie to zrobić aby uiścić opłaty za przedmioty zapłacić za jedną przesyłkę?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Można po uzgodnieniu kosztu dostawy całości zrobić przelewem bezpośrednio na konto . 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@LEWAN-333 Na Allegro możesz zapłacić za kilka przedmiotów zakupionych w różnych ofertach u jednego sprzedawcy. Wystarczy, że w zakładce Moje zakupy -> nieopłacone, zaznaczysz wybrane oferty i wybierzesz opcję "zapłać". W przypadku Allegro Lokalnie - nie będzie takiej możliwości. 

oznacz moderatorów
bosek_2804
#10 Popularyzator#

Jeśli SPRZEDAJĄCY w swoich ustawieniach OPCJI DOSTAWY - zaznaczył tylko 1 szt do jednej transakcji, to żeby się Allegro zamieniło nazwami z innym portalem na A - każda paczka będzie dodatkowo płatna. 

Ja ustawiam po 3 lub 4 szt danego przedmiotu i płatna jest dopiero kolejna sztuka. 

oznacz moderatorów
LEWAN-333
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za pomoc,

Jakie to proste - jak się wie 😀

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Nie zawsze się da, ale robi się to tak: Na zwykłym Allegro połączysz - kup przedmiot przez Kup teraz, ale po przekierowaniu do banku NIE PŁAĆ. Potem wejdź w zakładkę Moje zakupy, anuluj rozpoczętą płatność, następnie zaznacz po lewej stronie przedmioty z licytacji i przedmiot z Kup teraz i na samym dole kliknij Zapłać.

a na AL: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakup-i-dostawa-na-allegro-lokalnie/jak-w-ramach-jednego-zam...

oznacz moderatorów