anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Więc nie ma znaczenia czy kupić na allegro i dać wam zarobić prowizje około 150 zł  skoro nie ma ochrony kupujących,zakupy nie są chronione kupując poza allegro bym nie dał wam zarobić prowizje.

Nawet nie oddaliście moich 350 zł wniosek który został złożony w AOK .

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 możesz doprecyzować o jaką sprawę dokładnie chodzi? Czy jest to kontynuacja jakiegoś wątku? 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT  napisał(a):

@Agent555 możesz doprecyzować o jaką sprawę dokładnie chodzi? Czy jest to kontynuacja jakiegoś wątku? 

@Syrena_zT o to chodzi że został złożony wniosek do AOK i nie odzyskałem swoich pieniędzy 350 zł ,  wypłacili się mi tylko 153 zł w dyskusji przedstawiłem wam wszystkie dowody, była tydzień temu w niedzielę i dziś korospendencja z jakimś doradca z tego działu nie chcą mi zwrócić pieniądzey , i dlatego uważam że ochrony kupujących nie ma i zakupy nie są chronione 

Proszę sobie obliczyc ile dzięki moim zakupom zarobiliscie prowizji , a gfy się składa wniosek do AOK nie wypłacie pieniądzy, czy tak się traktuje użytkowników 

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT doprecyzuje:  zakup był za 510 zł otrzymałem od was marne 153 zł , jeszcze zostało do wypłaty 350 xl nie chcecie mi oddać 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 jak rozumiem masz na myśli wniosek z zeszłego roku? Widzę, że złożyłeś odwołanie i przedstawiliśmy Ci w tej sprawie wyjaśnienia a także warunki ponownego rozpatrzenia wniosku. Konieczne jest złożenie na policji zawiadomienia w związku z podejrzeniem otrzymania podrobionego towaru. Warunki nie ulegną zmianie, także zachęcam Cię do zgłoszenia sprawy na policji i przesłania potrzebnych dokumentów we wniosku. 

Alicja
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT  czy możesz wpłynąć na ich decyzje.

Tu zgłoszenie na  polivje nie jest potrzebne to chory wymyl 

W dyskusji są wszystkie dowody słowa doradcy "to są idealnie podrobione kopie"

Bardzo proszę wpłynąć na ich decyzje 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 nie mamy takich możliwości. 

Ola
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@_HolaOla_  5 minut temu ponownie dzwoniłem na policję i powiedziano mi że zgłoszenia nie przyjmą bo zakup bul 2 lata temu, że zostało przedawnione. 

Proszę wpisać w google komisariat policji w Bychawie bardzo proszę tam zadzwonić .

W rozmowie telefonicznej pytałem policjanta czy wystawia mi świstek że nie chcą przyjąć zgłoszenie, powiedziano mi że czegoś takiego nie wystawiają .

Bardzo proszę tam zadzwonić, nalegam żebysta zadzwonili 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc. 

Ola
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@_HolaOla_  myślisz że kłamie 

Proszę wpisać w google komisariat policji w Bychawie. Bardzo proszę żeby ktoś z waszych pracowników tam zadzwonił .  

Umywata ręce od takich spraw , tu nie ma żadnej pomocy.

Po raz kolejny proszę zadzwonić na komisariat 

oznacz moderatorów