Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem koszulkę zapłaciłem blikiem. Koszulka okazała się w innym kolorze niż zamawiałem odesłałem.
Sprzedawca twierdzi iż dokonał zwrotu. Gdzie są te pieniądze ? ( po transakcji na koncie nie został ślad, brak powiadomień, brak w historii transakcji zakupu oraz zwrotu )
Dziękuję za pomoc.
@markosmen czy chodzi o zamówienie nr ce83b4d0-12c5-11ef-a943-89ea4292f6cb z 15 maja?
Nie jest ukryte na Twoim koncie, a sprzedający wykonał zwrot 25 maja, który poprawnie się zaksięgował. Środki powinny trafić na Twoje konto przypisane do BLika .
Sprawdź proszę ponownie, jeśli nie znajdziesz zwrotu wpłaty, daj znać, poproszę o przesłanie do Ciebie potwierdzenia zwrotu, abyś mógł wyjaśnić to z bankiem.
25 a więc może ich jeszcze nie być na koncie.
Tak z 15 maja. Brak środków na koncie do chwili obecnej.
Dziękuję za pomoc.
Najdziwniejszy fakt iż transakcja zniknęła z historii konta bankowego.
@markosmen Zgodnie z pomocą Allegro:
"BLIK
Zwrócone pieniądze trafią na Twoje konto. W przypadku większości banków informację o zwrocie zobaczysz w historii konta pod datą zakupu zwróconego produktu. Zwrot dostaniesz w ciągu 3 dni roboczych. Może się on pojawić pod lub przy Twojej płatności za zakupy."
Z tej transakcji nie ma śladu w historii konta ( zakup ,zwrot )konto BNP Paribas.
@markosmen W takim razie skontaktuj się z bankiem żeby to wyjaśnić.
Już się kontaktowałem powiedzieli ,że jak transakcja była w blokadach to prawdopodobnie znika
po dokonaniu zwrotu. Dla mnie ta sytuacja jest dziwna by na koncie nie było śladu po zakupie,zwrocie towaru Blikiem.
@markosmen Zwrot BLIKiem to ok 5dni po mailu od Allegro.
@markosmen czy w takiej sytuacji chcesz, abyśmy wysłali do Ciebie potwierdzenie tego zwrotu?
Tak. Z góry dziękuję.
@markosmen ok, poczekaj proszę na wiadomość e-mail od nas z potwierdzeniem zwrotu.