Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zapomniałam wpisać tytułu przelewu za zakupy w przelewie tradycyjnym co mam teraz zrobic? Pieniądze już poszły ale obawiam się że nie trafią tam gdzie trzeba
@andzia21512 W tej sytuacji pieniądze nie dotrą do sprzedawcy, tytuł płatności w przelewie tradycyjnym przez Allegro Finanse jest bardzo ważny. Teraz napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f podaj dane tej wpłaty w celu jej odszukania i przekazania sprzedawcy.
Jak płaciłeś przelewem tradycyjnym i nie podałeś tytułu wpłaty to sprzedawcy może jedynie trochę utrudnić rozpoznanie za co jest przelew ale powinien to ogarnąć .Pisz do sprzedawcy i poinformuj go o tym to może przyspieszyć realizację.
@andzia21512 Dlaczego miałby nie trafić do sprzedającego, może nie wiedzieć za co ta zapląta jak napisał @kolekcjoner608 skontaktuj się ze sprzedającym i wyjaśnij.
@LEW433 Nic nie rozumiesz. Przelew tradycyjny to przelew przez Allegro Finanse. Bez wpisanego tytułu nie dotrze do sprzedawcy. Zwykły przelew to przelew bezpośredni na konto sprzedawcy.
@xyz96 ma rację, bo płatność przyjmuje allegro a nie sprzedający, bez prawidłowego tytułu będzie "wisieć" jako nieoznaczona i czekać na ruch wpłacającego. Jednak można to wyjaśnić, wpłacający ma blankiet z pieczątką więc idzie dojść że nadał przelew + jeśli wskaże za jaki zakup to allegro to jest w stanie powiązać, jednakże to znacznie wydłuży czas realizacji zamówienia.
Dziękuje moje pieniądze trafiły do sprzedających