Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostaje jakieś dziwne propozycje aby współpracować z jakąś firma i dodawać produkty z allegro do ulubionych a oni mają za to płacić? Co to za historia? Ktoś ma wiedzę na ten temat? To nie kant ? No i jeszcze chcą żeby kontakt był przez ,,telegram,,
Zaryzykowałaś? Aktualnie stanęłam właśnie w tym punkcie.
@Atlantyda_mt co patrzysz na innych .... wyprostuj się , unieś lekko głowę ,wypnij klatę i .............NA PRZÓD !! , wróć do nas po wszystkim .
@Atlantyda_mt Na jakim konkretnie etapie bycia słupem aktualnie jesteś? 🙈
Bo wiesz, że bierzesz właśnie udział w oszustwie i pomagasz w praniu pieniędzy prawda? 😉
Opublikujcie wszędzie że to oszustwa, dużo straciłem, proszę nie wchodzić w to
Nie ryzykuj, bo oni za każdym razem będą chcieli większą wpłatę od ciebie, też się dałam oszukać. Kazali mi wpłacić 4300zl, żeby zarobić 11 tys, ale tego nie zrobiłam, chociaż i tak trochę kasy straciłam
Straciłem więcej, trzeba to nagłośnić, pomóż mi jak innych ostrzec, mam zrzuty jak to działa, dużo ludzi straciło cały dorobek, proszę nie wchodzić w to
Witam właśnie sama nie wiem czy w to wchodzić mogłabym prosić o więcej szczerych informacji Pana lub kogoś z czytających ?
przeczytaj ten wątek od początku i podejmij decyzję czy chcesz zostać słupem i prać pieniądze pochodzące z oszustw czy może jednak nie warto w to wchodzić.
Jak będziesz miała szczęście, to bekniesz za pranie brudnych pieniędzy (tu masz szansę na zawiasy). Natomiast jeśli okaże się, że środki trafiały na konta grup terrorystycznych lub z nich pochodziły, to możesz odpowiadać za wsparcie grup terrorystycznych. Za to grozi w zależności od kwalifikacji od 8 lat, od 15 lat lub od 25 lat pozbawienia wolności. We wszystkich opcjach górna granica kary to dożywocie. Taka sama kara grozi jeżeli kasa pochodziłaby od obcego państwa.
Weszłaś w to?
Nie wchodzić w to, oszustwa,stracisz wszystko
Witam bardzo proszę o kontakt
@Client:104627889 a co🤔 też chcesz siedzieć😁
Później jest 1000 ,5000,12000,35000 nie wchodz w to, zostaniesz bez kasy, straciłem 30000 tysięcy
Ja też trochę straciłam , powiedzieli mi że pomyliłam się i żeby wypłacić to muszę jeszcze wpłacić 9800 ale już odpuściłam , zastanawiam się czy to gdzieś zgłosić
Wypłacają tylko małe kwoty ,a większe to że się pomyliłaś i za dużą stratę będą mieli . Czy wy to zgłaszaliście gdzieś .Jest taka strona gdzie pomagają odzyskać , nie wiem co zrobić .
@Dana_DO Jeśli nie wiesz co zrobić to przede wszystkim wyciągnąć nauczkę na przyszłość.
O odzyskaniu pieniędzy zapomnij.
..
Jakieś namiary można dostać na taką osobę co tak płaci
To oszustwa,kwota wzrasta i nie wypłacą, niby popełniasz błąd w zadaniu,i wpłacić więcej za karę,