Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , wszystkie dane są na mnie ,jedynie imię nazwisko , data na mojego byłego partnera nasz związek nie był zalegalizowany . Chciałabym to zmienić na moje dane niestety Allegro odrzuca prośbę . Niestety nie rozumiem powodu karta adres itp jest na mnie , wszelkich płatności również dokonuje ja z mojej karty . Zależy mi na zmianie tych danych . Jest taka możliwość ?
@Magdalena0822 Nie zmienisz właściciela konta Allegro. Imię lub nazwisko może zmienić tylko właściciel konta w wyjątkowych sytuacjach, na przykład gdy zmieni stan cywilny lub urzędowo zmieni imię lub nazwisko. Allegro może poprawić tylko drobne literówki.
Nie ma takiej możliwości. Konto należy do osoby, na dane której zostało założone. Czasem można zmienić imię lub nazwisko w przypadku drobnych błędów podczas wpisywania przy rejestracji, albo po urzędowej zmianie danych osobowych, czy po zmianie po wstąpieniu w związek małżeński, ale zmiana właściciela konta zwykłego nie jest możliwa. Załóż sobie własne konto.
@Magdalena0822 No to już teraz wiesz, bo @LEW433 powtórzył mój post i moderacja ten post zatwierdziła jako rozwiązanie problemu 🙂