Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj zmienił się wygląd listingów aukcji i jakby to powiedzieć - kolejna zmiana, która jest do 4 liter....
NAJPOWAŻNIEJSZY ZARZUT: Brak możliwości wyszukiwania aukcji po opcji "czas do końca" - ta opcja została usunięta z pola wyboru - na litość boską, dlaczego ??????????
na listingu nie widać, czy dana aukcja to licytacja czy kup teraz i na jaki okres czasu jest wystawiona, trzeba wchodzić w każdą z aukcji aby to zweryfikować - kolejna bzdura
na listingu pojawiła się opcja: "wszystkie oferty" - jak rozumiem, to skrót do takich samych wystawionych przedmiotów pewnie generowany na podstawie EAN czy innej produktyzacji, tyle że... po prostu nie działa. Przedmiot z linkiem "wszystkie oferty: 45" - klikam, spodziewam się 45 takich samych przedmiotów od innych sprzedawców, a jest tylko.... jeden.
litości, czy ktokolwiek testuje wasze pomysły przed oddaniem do użytku ogółowi?
Ktoś potrafi wskazać czy to celowa zmiana czy jakiś błąd???
Jeśli jest tak jak piszesz to jest zmiana do 4 liter .Jedyną opcją którą się dotychczas kierowałem przy zakupach to aukcje w licytacjach ,sprawdzając po czasie do końca biorąc pod uwagę tylko te które się kończyły w momencie gdy byłem przy kompie .Jak nie będzie takiej możliwości to wystawianie i kupowanie w licytacjach staje się mało opłacalne.
Może to kwestia kategorii? U mnie wygląda to tak:
allecd sprawdziłem u mnie jest , spróbuj na innej przeglądarce .
ja u siebie widzę - czas do końca : najmniej , czas dodania : najnowsze
@mdrogeria U siebie sprawdziłem i też jest po staremu i komunikatu w tym temacie też nie czytałem ,mam nadzieję że to tylko błąd u tego użytkownika a nie testowanie losowe takiego pomysłu.
mwmonety przeglądarka ,ciacha , system operacyjny - tu może być przyczyna
to raczej nie to - sprawdzałem na dwóch komputerach - to samo
sprawdź proszę kategorie o których pisałem powyżej:
"Kultura i Rozrywka - Muzyka - płyty kompaktowe - opcja sortowania po czasie dodania są jeszcze dostępne jednak po wejściu w jakąkolwiek podkategorię- opcji już brak"
Zwykle zmiany Allegro wprowadzane były właśnie podobnie - najpierw jakiś dział, potem cały serwis. Oby nie tym razem i oby to był tylko błąd a nie celowe działanie
@allecd Wyczyść proszę pliki cookies oraz pamięć podręczną przeglądarki. Spróbuj także sprawdzić w trybie incognito. Nie prowadzimy w tej chwili żadnych testów, które miałyby na to wpływ, a opcja sortowania według czasu jest cały czas dostępna:
dziękuję, faktycznie to kwestia cookies, ciekawe że na dwóch komputerach, może było przywiązane do konta nie do stacji
Ulżyło mi, bo sortowanie po czasie dodanie to moje podstawowe narzędzie korzystania z Allegro
żeby nie być gołosłownym zamieszczam screen jak wyglądało to po tym kiksie (brak powiększenia miniaturki ze szczegółami po najechaniu na nią kursorem, brak danych odnośnie czasu aukcji i jej typu (np licytacja, 4 dni) jakiś dziwny link "wszystkie oferty itp":
Oby to w przyszłości się nie pojawiło 😄
allecd sprawdziłem , to musi być problem u Ciebie .