Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupuję bardzo dużo książek i zawsze wybieram tylko oferty SMART (z wyjątkiem tylko dla używanych tytułów, które trudno dostać).
Dziś zniknęło mi logo z wyszukiwań i nie jestem w stanie zidentyfikować, które oferty są SMART.
Allegro wprowadziło ostatnio tak wiele okropnych zmian. Wyszukiwanie się popsuło, dostaję tytuły zupełnie niezwiązane z wyszukiwaniem. Nagle pojawia się tysiące artykułów i się poddaję, nie kupuję.
Zniknęło grupowanie produktów, więc muszę czytać wszystkie. Nie kupuję.
A teraz to - znów jestem zmuszana do otwierania każdej pozycji i sprawdzania, czy jest SMART.
Czy możecie przestać niszczyć lata pozytywnych doświadczeń?
Czy możecie dać ludziom wybór, na które zmiany się zgadzają, a które masakrycznie utrudniają im życie? - w ustawieniach?
Dziękuję.
@Sa_nova
brak widocznego oznaczenia Smart! na listingu, jest wynikiem nowego widoku, który aktualnie testujemy.
to skąd kupujący będzie wiedzieć, która oferta jest smart?
w którym momencie się dowie, że wybrał oferty za smartem albo bez?
@Client:35386082 coraz więcej osób rezygnuje ze smarka, więc wkrótce wszystkie dostawy będą obowiązkowo ze smarkiem i nie będzie potrzeby ich wyróżniać😉
@Client:35386082 najszybszym sposobem, będzie skorzystanie z filtra "Allegro Smart!" w sekcji "Darmowa dostawa i zwrot" - wyświetlimy wtedy tylko oferty, z dostępną dostawą w ramach Smart!. Oznaczenie powinno być widoczne po kliknięciu w daną ofertę.
Dziękuję.
Ciekawe, kiedy klienci się zorientują jak szukać ofert z darmową dostawą, bo skorzystanie z filtra nie jest oczywiste. Dla mnie nie jest. Ikonka jest bardziej oczywista.
Ale pewnie idziecie w jakimś kierunku i ikonka przeszkadza.
@Client:35386082 zatrzymaliśmy test i oznaczenie Smart!, jest już ponownie widoczne na liście wyszukiwań. 😊