anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zniknęło logo SMART

MAMY ROZWIĄZANIE!
amciak
#10 Popularyzator

Kupuję bardzo dużo książek i zawsze wybieram tylko oferty SMART (z wyjątkiem tylko dla używanych tytułów, które trudno dostać). 

Dziś zniknęło mi logo z wyszukiwań i nie jestem w stanie zidentyfikować, które oferty są SMART.

Allegro wprowadziło ostatnio tak wiele okropnych zmian. Wyszukiwanie się popsuło, dostaję tytuły zupełnie niezwiązane z wyszukiwaniem. Nagle pojawia się tysiące artykułów i się poddaję, nie kupuję. 

Zniknęło grupowanie produktów, więc muszę czytać wszystkie. Nie kupuję.

A teraz to - znów jestem zmuszana do otwierania każdej pozycji i sprawdzania, czy jest SMART.

Czy możecie przestać niszczyć lata pozytywnych doświadczeń? 

Czy możecie dać ludziom wybór, na które zmiany się zgadzają, a które masakrycznie utrudniają im życie? - w ustawieniach?

Dziękuję.

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24
Client:35386082
#16 Inspirator

@Sa_nova 
brak widocznego oznaczenia Smart! na listingu, jest wynikiem nowego widoku, który aktualnie testujemy.
to skąd kupujący będzie wiedzieć, która oferta jest smart?
w którym momencie się dowie, że wybrał oferty za smartem albo bez?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:35386082  coraz więcej osób rezygnuje ze smarka, więc wkrótce wszystkie dostawy będą obowiązkowo ze smarkiem  i nie będzie potrzeby ich wyróżniać😉

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:35386082 najszybszym sposobem, będzie skorzystanie z filtra "Allegro Smart!" w sekcji "Darmowa dostawa i zwrot" - wyświetlimy wtedy tylko oferty, z dostępną dostawą w ramach Smart!. Oznaczenie powinno być widoczne po kliknięciu w daną ofertę. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:35386082
#16 Inspirator

Dziękuję.

Ciekawe, kiedy klienci się zorientują jak szukać ofert z darmową dostawą, bo skorzystanie z filtra nie jest oczywiste. Dla mnie nie jest. Ikonka jest bardziej oczywista.
Ale pewnie idziecie w jakimś kierunku i ikonka przeszkadza.

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Client:35386082 zatrzymaliśmy test i oznaczenie Smart!, jest już ponownie widoczne na liście wyszukiwań. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów