anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikneły mi wiadomości od sprzedającego gdzie miałem najważniejsze dane zakupionego produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:53288262
#2 Obserwator#

Wszystko jest opisane w pytaniu ale powtórze znikneły mi wiadomości od sprzedającego gdzie miałem najważniejsze dane zakupionego produktu bez nich nic nie moge zrobic

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
LEW433
#21 Demiurg#

Minął czas, 6 miesięcy, wiadomości są także na mailu: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/centrum-wiadomosci-allegro-LvY8REV7o...  możesz prosić moderatorów, powinni pomóc: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

Da sie jakoś odzyskac te wiadmosci?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Zapytaj moderatorów: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

Dzieki pomogło

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:53288262 rozumiem, że udało Ci się uzyskaź dostęp do wiadomości? Przechowujemy je przez 6 miesięcy, ale otrzymujesz je też na skrzynkę e-mailową, więc możesz też w ten sposób je odzyskać (tak na przyszłość) 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
timor_99
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.  Też przydarzył mi się ten problem, że poszukuje wiadomości ze sprzedającymi. Kupiłem od dwóch różnych ten sam przedmiot tylko o innej średnicy. U jednego było lekkie zamieszanie z dostawą i otrzymałem produkt po 2 tygodniach i obiecał mi zniżkę przy następnym zamówieniu. A że czas na kolejne zamówienie to postanowiłem się odezwać do tego sprzedawcy 😛 Lecz nie pamiętam, który z tych dwóch to był i myślałem, że otrzymam odpowiedź przeglądając rozmowy na Allegro. @la_nika Czy mógłbym prosić o pomoc w odzyskaniu tychże wiadomości? Są one z listopada/grudnia 2020. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@timor_99 wiadomości są przechowywane w Centrum Wiadomości przez 6 miesięcy, więc te z listopada/grudnia 2020 nie będą już widoczne. Możesz przeszukać swoją skrzynkę e-mailową z tego okresu, być może uda Ci się odnaleźć powiadomienie dotyczące tych wiadomości.   

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:90422395
#7 Wielbiciel#

Cześć, 

Mam pytanie odnośnie tych wiadomości, które wysyłają nam sprzedający na allegro loklanie.

Mam podobną sytuację co autor wątku. 

Odpowiadasz mu, informując że wiadomości trafiają również na nasze adresy email, czy mógłbym zatem poprosić Cię o doprecyzowanie co dokładnie masz na myśli?

Na mojej skrzynce mailowej, jest tylko wiadomość od allegro lokalnie z adnotacją że dostałem wiadomość od sprzedającego wraz z linkiem przekierowującym do tejże wiadomości na allegro lokalnie. 

Nie ma w wiadomości mailowej żadnego tekstu od sprzedającego.

Z góry dziękuję za odpowiedź,

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:90422395 To jest wątek z 2021 roku, więc mogły już zajść zmiany w tej kwestii. Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Cześć,

Dzięki bardzo za wstępną odpowiedź oraz zainteresowanie.

Jeżeli chodzi o stricte mój przypadek, to wiadomości są a raczej były z roku 2020, a korzystałem jeszcze z informacji zawartych w tych wiadomość, na portalu allegro lokalnie w roku 2023.

Stąd też organoleptycznie sprawdziłem zasadę bądź teorie o znikaniu wiadomości po upływie roku. Przez 3 lata wiadomości były dostępne, nagle w tym roku tj. 2024 uległo to zmianie. Szukam informacji które pozwoliłyby mi na odzyskanie tychże wiadomości z roku 2020.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:90422395 Otrzymałam informacje, że wiadomości na Lokalnie są dostępne nie przez 6, a 12 miesięcy, natomiast nie ma możliwości, aby zobaczyć wiadomości, które już zniknęły. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

A co z tropem sprawdzenia wiadomości przez pocztę e-mail?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:90422395 Zgodnie z tym, co sam znalazłeś, wysyłamy odnośnik do Centrum Wiadomości. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów