Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zostałem dodany do czarnej listy przez sprzedający [edycja] duzo kupuje ale od tego sprzedawcy nic nie kupowałem
Mysle ze sprzedawcy maja kilka i kombinują wystawiają towar w niskiej cenie po to by robic reklame dupingu a kto chce kupic to jest na czarnej liscie
dlaczego allegro na to nie reaguje
dlaczego nie mozna spr o co chodzi
dlaczego takiego sprzedawce nie mozna umiescic na czarnej liscie
pisałem mejla ze strony produktu sprzedawca nie odpowiada
a dlaczego nie "nie podajemy loginów sprzedających" kiedy ci sprzedawcy są byc moze nieutrzciwi to tymbardziej trzeba im pomuc czy tez przeszkodzic na tej drodze
dlatego: [ KLIK ] 🙂
mozna to potraktowac dwuznacznie
@konto zamknięte oj chyba się nie dogadasz 😂
mikeza patryk0701 wystepujecie jako #10 Popularyzator# w jakiej armi wy słyzycie proponuje łyk cłodnej wody i do roboty
@univers1, lol, to tylko ranki, jak na forach, ty jesteś naszym.. 😂 wielbicielem 😂
Podrzuciłem ci linka dlaczego, bo tak napisała @cloudcloud 🦎,
a chyba nie wątpisz w moc jaszczurki kamelełona 😄
patryk0701 nie potrz co piszą a patrz co ty piszesz
grube cytaty 😄 to z twórczości Ostrych Cieni Mgły? 😄
a serio, to podstawą jest regulamin od @msniezek, a moderatorki tylko nam tłumaczą co robimy niewłaściwie i za co moderują posty, więc nie kombajnuj 🙂
dużo kupujesz i może kiedys np nieodebraleś przesylki pobraniowej ? wystawiles niesłuszny negatywny komentarz ? może próbowałeś wymusić jakieś zniżki ?
jesli tak to przypuszczam, ze nie tylko u niego jesteś na czarnej liście
Na CL nie trafiłeś bez powodu bo jaki interes mialby z tego sprzedający ?
Gdzieś cos kiedys musiales przeskrobać i pocztą pantoflową trafiles do szerszego grona
Szukaj towaru u innego sprzedającego i postepuj fair wobec innych allegrowiczów
Tak, popieram , naskrobałeś u kogoś ..... odrobinę szacunku dla czyjejś pracy
Brawo za ostanie zdanie 🙂
Za samą ortografię dodałbym Ciebie do czarnej listy.
bo on jest z tych Ostrych Cieni Mgły 😄
Jeśli dodać kogoś na CL przez menedżera sprzedaży - to trafi od razu na CL na wszystkich kontach podłączonych do jednego menedżera. Mogłeś kupić coś u tego sprzedawcy na innym koncie i za coś trafił na CL od razu na wszystkie inne. Przynajmniej ja tak robię.
Bardzo dobrze, kupujący nie wiedzą jak potrafią obniżyć średnią odejmując niesłusznie gwiazdki - np. bo 4 za dostawę to przecież nic złego, albo 3 za zgodność z opisem bo mu się wydawało że będzie większe niż w opisie !!! Albo za obsługę 4 bo mnie nie zna więc głupio dać 5 gwiazdek! To są cytaty osób kupujących - które zapytałam o powód obniżenia oceny! I jako sprzedawca musze to zaakceptować.
Już nie wspomnę o nieodebranych przesyłkach za pobraniem.