Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taką sytuację kupowałem dwie pary spodni , dwa rozmiary dziś dostałem wiadomość od sprzedającego że wyślę tylko jedną bo inny rozmiar się wyprzedał ok nic się nie dzieje dostałem zwrot poprzez allegro a tu moje zdziwienie zamiast zwrotu to obciążono mi konto 343zł a miałem 74zł o co tu chodzi do zwrotu miałem 38zł bardzo proszę o pomoc
@Mateusz1_t1 podaj numer aukcji, płatności, albo zamówienia, bo te kwoty nikomu nic nie mówią
@Mateusz1_t1 a inne blokady za inne płatności miałeś?
Nie nie miałem , miałem na plusie 74zł na koncie bankowym
@Mateusz1_t1 Sprzedający zlecił zwrot dopiero dzisiaj, więc środki otrzymasz w ciągu najbliższych dni.
Natomiast obciążenie, które pojawiło się na Twoim koncie bankowym, dotyczy prawdopodobnie transakcji zakupu z 15 listopada. Opłaciłeś wówczas jedną płatnością transakcje u kilku sprzedających.
Witam tak ale ja mam z dzisiaj operacje na kwote 382,08 zł od allegro a ja nic nie kupowałem bo miałem tylko 74 zł
@Mateusz1_t1 Sprawdź w tej zakładce co ostatnio kupowałeś i ile płaciłeś. To powinno wyjaśnić Twoje wątpliwości.
Nie zawsze środki pojawiają się od razu w historii rachunku bankowego. Najczęściej są najpierw blokowane.
@Mateusz1_t1 @Najpewniej była blokada środków a dopiero dziś wskoczyło to jako transakcja na koncie.