anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupuję na Allegro dla osoby trzeciej

Client:103981303
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Kupuję na allegro dla osoby trzeciej. Osoba ta nie otrzymuje kodu QR. Bez niego nie może odebrać przesyłki. Bo paczkomat ma tylko skaner kodów. Żadnej klawiatury. To niewygodne, bo nie zawsze mogę przesłać ten kod.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:103981303 nr telefonu podajesz odbiorcy?

jak masz aplikację mobilną to sms już chyba nie wysyłają. Czyli zostaje tylko przekazywanie odbierającemu kodu.

U wszystkich przewoźników?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

QR musi być gdzieś. Zależy jeszcze czyj telefon podajesz. Szukaj w apce allegro, na mailu itp. Cyknij fotkę kodu, wyślij jej i powinna dać radę odebrać. Jeśli paczka jest na jej telefon to może też zadzwonić spod automatu i poprosić o zdalne otwarcie...

Client:103981303
#7 Wielbiciel

Kod QR  jest. Ja go mam. Ale odbiorca nie. A nie zawsze mogę przesłać. A paczkomat tylko ze skanerem. 

oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@Client:103981303 osoba odbierająca przesyłkę może sobie sama wygenerować kod QR na stronie InPostu https://qr.inpost.pl/

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:103981303 jeżeli masz na myśli przesyłki Allegro One i osoba, której chcesz udostępnić kod także posiada aplikację Allegro, możesz udostępnić jej przesyłkę korzystając z instrukcji w tym artykule

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów