Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
7.11 złożyłam reklamację, od tamtej pory nie zliczę ile razy klikałam „pomoc Allegro” i do tej pory nikt się nie wypowiedział.
mam coś takiego - po jakimś czasie to znika, znowu mogę kliknąć „pomoc Allegro” ale nic się nie dzieje. Czy Allegro wypowiada się dopiero po 14 dniach od złożenia reklamacji, czy to kolejna ułomność nowego formularza reklamacyjnego, czy o co chodzi?
@Health___Beauty to zależy od ilości zgłoszeń. Ale nie radzę ponawiać prośby o pomoc w dyskusji, ponieważ wtedy wysyłasz nowe zgłoszenie i kolejkuje się ono od nowa.
@Syrena_zT Ale to nie jest dyskusja tylko reklamacja. Ta reklamacja po nowemu w centrum wiadomości. Skoro przez ponad tydzień nikt się nie odezwał to na ile obecnie jest ta kolejka?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
mogę prosić o zweryfikowanie czy środki za to zamowienie zostały zwrócone? Sprzedawca twierdzi, że zlecił zwrot 12.11, ja żadnej informacji ani zwrotu nie otrzymałam.
nr zamówienia d6961750-b99d-11f0-a782-7bab31549dce