anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot środków

artur9920
#7 Wielbiciel#

Witam mam chyba podobny problem jak przedmówcy wczoraj t.j 03.02.2025 próbowałem zakupić telewizor toshiba 32 calowy jako formę płatności wybrałem przelew z santander bank polska nie mineła chwila od zatwierdzenia przelewu dostałem maila iż sprzedający zwrócił moją wpłatę w kwocie 111,49 zł pech w tym że mój obecny telewizor wyzionął ducha a ja został bym z niczym więc zmuszony byłem wydać ostatnie pieniądze na kolejny jak z tamtego telewizora zwrotu jak nie było tak nie ma i teraz pytanie jak to odzyskać chodzi dokładnie o numer płatności 797e6178-e23e-11ef-b5dc-e1135150c89c

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Wrocą, ale sprzedajacy ma niestety max 14dni ale jak zwraca bo nie doszło do sprzedaży powinno być szybciej, mail o zwrocie będzie od Alelgro.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@artur9920 widzę, że sprzedawca próbował zlecić zwrot pieniędzy dnia 3 lutego - jednak się on nie powidół. W takim przypadku, zachęcam do skontaktowania się ze sprzedającym, ponieważ będzie on musiał ponowić zlecenie zwrotu pieniędzy za to zamówienie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

artur9920
#7 Wielbiciel#

@Sa_nova właśnie próbowałem jednak odczytuje moje wiadomości nie odpisując na nie i jestem w dużym kłopocie 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@artur9920 rozumiem, poproszę w takim razie o skontaktowanie się z tym sprzedawcą, aby ponowił zwrot pieniędzy za zamówienie. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów