Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Sprzedajacy twierdzi, że zlecił zwrot środków przez allegro za zakup.
Placilem blikiem. Czy powinienem otrzymać jakieś powaidomienie, że zlecono zwrot środków?
Ile czasu trwa zwrot?
Środki wrócą na moje konto allegro?
Witam, taka sama sytuacja. Utworzenie zwrotu 12 sierpnia 2020, 12:39:25. do tej pory nie mam pieniędzy na koncie.
Aukcja nr: 8338265111
Proszę o pomoc w ustaleniu, czemu pieniądze nie wpłynęły na moje konto
@Alprox Według informacji, które posiadam, zwrot w Twojej sprawie został prawidłowo zlecony przez Sprzedającego. Sprawdź proszę dokładnie swój rachunek, szczególnie w okolicy daty zakupu, czyli 31.07. 2020.
Brak wpływu, tylko czemu mam sprawdzać 31.07.2020 skoro informację o zwrocie mojej wpłaty dostałem 12.08.2020 czyli 2 dni po odesłaniu zakupionego produktu?
jeżeli sprzedawca zwrócił wpłatę przez allegro i miał środki na koncie by to zrobić
to za resztę działań odpowiada allegro i firmy współpracujące
a nie sprzedawca
więc zamiast pisać w stopce " Ktoś pomógł Ci w rozwiązaniu problemu?"
proszę to @_HolaOla_ wyjaśnić Kupującemu
jako sprzedawca zostałem już kilka razy określony jako złodziej czy oszust
w podobny sytuacjach gdzie allegro sobie przetrzymywało pieniądze i nie poinformowało o tym fakcie Kupującego (np: gdy wpłacał środki przekazem pocztowym)
Czy i ja mogę sprawdzić czy sprzedający wykonał obiecany zwrot?
nr aukcji: 10504086692
kwota: 656,99 zł
z góry dziękuję
@pubelek Cześć. Tak, przelew został zlecony. Powinien pojawić się na Twoim koncie w ciągu 3 dni roboczych.
Bardzo dziękuję:>
Prosze o sprawdzenie czy sprzedający zlecil zwrot oferta numer 9924205891 07.01 data zakupu . Kwota zwrotu 65zl
Witam,
proszę o informację, czy sprzedający zlecił zwrot (zakup anulowany z mojego powodu), oferta nr 7457096508, kwota zakupu 34,97 zwrot 3.02
Dziękuję bardzo
Dzień dobry,
Aukcja: 10188743904
Anulowałem aukcję 13.09.2021 r.
Czy sprzedający zlecił zwrot kosztów?
Pozdrawiam
@robczym Cześć. Nie widzę takiego zlecenia. Skontaktujemy się ze Sprzedającym.
Czy już coś wiadomo?
@robczym Cześć. Sprzedający dzisiaj zlecił przelew, zatem zwrot środków pojawi się na Twoim koncie w ciągu 3 dni roboczych.
Witam. Czy wiadomo coś o zleconym zwrocie do aukcji 10723089060?
Kwota to 49zł