Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem 4 opony zimowe, niestety rozmiar za mały , musze kupić większe, pomyłka z mojej strony.
Chciałem zrobić zwrot 4 opon i wydrukowałem 1 etykietę zwrotną.
zapakowałem 4 opony w 1 paczkę ( tak doradził mi pan w punkcie odbioru DPD ) etykieta przyklejona i czekam.
Niestety opony wróciły do mnie z powrotem.
Gdy dzwoniłem do sprzedawcy opon mówili że musze mieć 1 etykietę na 1 oponę . czy to ma być ta sama etykieta którą dostałem na zwrot 4 te same czy 4 inne? proszę o pomoc co robić ?
@Maslak_1977 Zaraz... zaraz.. a jaka była przyczyna odmowy przyjęcia paczki z oponami. Napisz od początku, po kolei:
- czy zgłosiłeś sprzedającemu zwrot i czy zaakceptował zwrot?
- czy przypadkiem nie wysłąłeś za pobraniem?
Wysyłka powinna być uzgodniona ze sprzedającym a nie "na rympał", nie wierzę że sprzedający nie przyjął paczki bo mu się kolor worka nie podobał.
kurier po prostu mi zwrócił nie wiem czemu ale chyba dlatego ze na etykiecie jest napisane max 15kg a to były 4 opony więc przekracza wagę . i pewnie musze mieć 4 zapakowane osobno i osobno każda opona 1 etykieta i wtedy wezmą i pojadą. wiec to ma byc ta sama etykieta co mam do wydruku? i kazda opona osobno czy osobna etykieta kazda do kazdej opony ?
normalnie zrobiłem zwrot przez allegro drukowanie etykiety i dałem do punktu dpd
@Maslak_1977 4 nowe etykiety pomogą ci wygenerować moderatorki, problem że jest weekend i nie wiadomo kiedy one się pojawią. Ale do poniedziałku nowe etykiety dostaniesz...😁
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jedno jest zastanawiające, jak można zamówić zły rozmiar, może ktoś podpowie!
wystarczy że było tanio.
Cześć @Maslak_1977. Zamówienie otrzymałeś w czterech przesyłkach, więc również zwrot powinieneś odesłać w maksymalnie czterech przesyłkach - na każdą oponę przypada po jednej etykiecie. Skonsultuję możliwość wygenerowania dodatkowej etykiety na oponę, abyś mógł nadać je w osobnych paczkach. Gdy tylko ustalę dalsze kroki, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Maslak_1977, widzę, że już wygenerowałeś nowe etykiety zwrotne. Są aktywne i możesz nadać na nich zwrot. Czy to rozwiązało Twój problem?
Witam. Mam tą samą sytuację. Wygenerowało jedną etykietę. Potrzebuję czterech. Proszę o pomoc.
EDIT: @MiMary proszę o pomoc 🙂