Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Uzytkownik 8 maja zlecił zwrot, którego wciąż nie mam na koncie. Proszę o informacje kiedy mogę się go spodziewać? Dziękuje za odpowiedz
@alicjakaczy a jaką metodą placiłaś?
Przelew karta
@alicjakaczy Cześć. 🙂 Jeśli chodzi o zamówienie numer 742dd1a0-da1d-11ed-8b6e-bfd872f98151, to sprzedający prawidłowo zlecił zwrot 8 maja i te środki powinny już zaksięgować się na koncie, z którego opłacałaś zakup.
Sprawdź proszę historię rachunku ponownie, a jeśli nie zlokalizujesz zwrotu, to daj mi znać. Prześlemy Ci potwierdzenie przelewu i będziesz mogła wyjaśnić tę sprawę w swoim banku.
Taka informacje otrzymałam, ze chodzi o to zamowienie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
odkryjecie załącznik?
Sprawdziłaś wszystkie karty/rachunki? Być może płaciłaś z Allegro Pay i środki wróciły do puli przyznanego kredytu?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Znowu potrzebna jest pomoc 😉
Nie płaciłam z Allegro pay. Normalne karta płaciłam.
Sprawdź na rachunku bankowym. @ko_alka potwierdziła, że zwrot został zlecony przez sprzedawcę, więc MUSISZ mieć gdzieś te środki. Jeśli to była karta kredytowa - sprawdź w historii jej transakcji.
Dziś sprawdzałam kilka razy. Również przed chwila. Nie ma zwrotu tych środków.
No to Ci tutaj nie pomożemy. Moderatorka twierdzi, że zwrot został prawidłowo zlecony. Musisz się skontaktować w tej sytuacji ze swoim bankiem.
Tyle ze to nie jest te zwrot, który podała Pani powyżej.
@alicjakaczy Poproszę o przesłanie do Ciebie potwierdzenia przelewu. Kiedy je otrzymasz, to skontaktuj się ze swoim bankiem i wyjaśnij tę sprawę.
Czy otworzyła Pani załącznik? Wysłałam numer zamówienia, znaczyna sie 7494d….
@alicjakaczy Numer zamówienia i numer zwrotu to dwie różne rzeczy. Płatność ID 7494d134-da1d-11ed-8a95-4b3ff9633776 dotyczy właśnie zamówienia ID 742dd1a0-da1d-11ed-8b6e-bfd872f98151
To faktycznie wychodzi na to ze zwrot wysłany, a mimo to brak tych środków na koncie. Proszę o potwierdzenie, przejdę się z tym do banku.
Jak byl zlecony i Allegro Ci wysłało maila to wróciły tam skąd wyszły, w 3dni.
@alicjakaczy Wysłaliśmy już do Ciebie wiadomość mejlową 🙂
Zależy jeszcze jaka karta. Jak kiedyś tak kasy szukałam po bodajże 3 czy 4 dniach to mi pomoc allegro odpisała, że mastercard już powinno być, a visa jeszcze do 6 dni. Dostałam w sumie w ten sam dzień i było w historii karty. Także te 2 dni bym poczekała jeśli to visa. A jak nie to dzwoniła do banku.