@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc. Chcę zwrócić opony kupione na Allegro. Doradca wygenerował nieprawidłowe etykiety zwrotne do paczek o wadze do 5 kg, podczas gdy jedna opona waży około 12 kg. Pisałam już kilka razy w tej sprawie, ale niestety nikt mi nie odpowiada. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Dziękuję i pozdrawiam.
@Client:125346783 Poprosiłam o wygenerowanie nowej etykiety. Paczka może ważyć około 30 kg i Poczta Polska powinna ją przyjąć.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc. Chcę zwrócić opony kupione na Allegro 4 szt . Doradca wygenerował nieprawidłowe etykiety zwrotne do paczek o wadze do 5 kg, podczas gdy jedna opona waży około 12 kg. Pisałam już kilka razy w tej sprawie, ale niestety nikt mi nie odpowiada. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Dziękuję i pozdrawiam.Mam do wysłania 4 opony czyli potrzebuje etykiete do 55 kg.
@Client:125346783 Proszę, odpisuj w tym wątku zamiast tworzyć nowy.
Ze względu, że wygenerowałeś już kilka etykiet po swojej stronie - doradca nie ma możliwości wygenerować kolejnej. Spróbuj po swojej stronie wygenerować jeszcze jedną etykietę, ale Poczty Polskiej. Tam limit wagowy będzie większy.
Dziękuje bardzo za informacje I pomoc. Pozdrawiam serdecznie