anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Akceptacja regulaminu Allegro Finance

SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Otrzymałam po raz kolejny monit o zaakceptowanie regulaminu usługi Allegro Finance. Jednak, gdy klikam w przycisk, które ma mnie przenieść do tej usługi, system przenosi mnie do Sales Center i do karty Środki i Historia operacji. Nie mam możliwości dotarcia do przycisku Akceptuję. Pomocy please  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

SilverLadyAnna_0-1730962764870.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Proszę, dodaj zrzuty ekranu z poszczególnych kroków. Wyjaśnię to z działem technicznym. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Pierwszy zrzut jest, gdy próbuję dostać się z wiadomości mailowej. 

AllegroFinance.JPG

Po naciśnięciu tego pomarańczowego przycisku pojawia się dialog "Za chwilę nastąpi automatyczne przekierowanie do Sales Center" - tego nie jestem w stanie zrzucić, bo trwa to tylko chwilkę. Następnie pojawia się okno dialogowe - zrzut poniżej 

AllegroFinance_2.JPG

I następuje przekierowanie do kwot, jakie mam na poszczególnych kontach. Tam już tylko sprawy rozliczeniowe, ustawienia wypłat i rozliczenia z allegro. Nie ma żadnej możliwość akceptacji regulaminu.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Przykro mi, ale takie zrzuty niestety nie nadają się do weryfikacji. Zrzuty muszą obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. Oczywiście możesz wyciąć, czy zasłonić wrażliwe dane. Jeśli nie chcesz dodawać zrzutów tutaj, wyślij je na adres spoleczonsc@allegro.com + w mailu proszę, dodaj również link do bieżącego wątku. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Napisałam na adres, który podałaś, i dołączyłam zrzuty. Mam nadzieję, że uda się usunąć problem. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SilverLadyAnna a spróbuj Sales Center oraz w tej zakładce.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

I kliknęłam i mam takie 🙂 To chyba o to chodzi

SilverLadyAnna_0-1730999207519.png

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Super, czyli wszystko gotowe i zgoda jest zaakceptowana. 😊