Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałam po raz kolejny monit o zaakceptowanie regulaminu usługi Allegro Finance. Jednak, gdy klikam w przycisk, które ma mnie przenieść do tej usługi, system przenosi mnie do Sales Center i do karty Środki i Historia operacji. Nie mam możliwości dotarcia do przycisku Akceptuję. Pomocy please @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@SilverLadyAnna Proszę, dodaj zrzuty ekranu z poszczególnych kroków. Wyjaśnię to z działem technicznym.
Pierwszy zrzut jest, gdy próbuję dostać się z wiadomości mailowej.
Po naciśnięciu tego pomarańczowego przycisku pojawia się dialog "Za chwilę nastąpi automatyczne przekierowanie do Sales Center" - tego nie jestem w stanie zrzucić, bo trwa to tylko chwilkę. Następnie pojawia się okno dialogowe - zrzut poniżej
I następuje przekierowanie do kwot, jakie mam na poszczególnych kontach. Tam już tylko sprawy rozliczeniowe, ustawienia wypłat i rozliczenia z allegro. Nie ma żadnej możliwość akceptacji regulaminu.
@SilverLadyAnna Przykro mi, ale takie zrzuty niestety nie nadają się do weryfikacji. Zrzuty muszą obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. Oczywiście możesz wyciąć, czy zasłonić wrażliwe dane. Jeśli nie chcesz dodawać zrzutów tutaj, wyślij je na adres spoleczonsc@allegro.com + w mailu proszę, dodaj również link do bieżącego wątku.
Napisałam na adres, który podałaś, i dołączyłam zrzuty. Mam nadzieję, że uda się usunąć problem.
@SilverLadyAnna a spróbuj w Sales Center oraz w tej zakładce.
I kliknęłam i mam takie 🙂 To chyba o to chodzi
@SilverLadyAnna Super, czyli wszystko gotowe i zgoda jest zaakceptowana. 😊