Witam,
Wykupiłam kod EAN, zarejestrowałam produkt, jest on już widoczny w katalogu produktów GS1, ale przy wprowadzaniu mojego EAN na aukcji lub tworzeniu nowego produktu nie znajduje takiego, więc i tak muszę połączyć się z katalogiem. Co zrobić żeby skorzystać z własnego kodu EAN?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@sklepmaxi_pl proszę podaj kod EAN.
EAN 5903314349009
@sklepmaxi_pl weryfikuję, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Na przyszłość proszę nie dubluj wątków w tym samym temacie:)
Witam,
Wykupiłam kod EAN, zarejestrowałam produkt, jest on już widoczny w katalogu produktów GS1, ale przy wprowadzaniu mojego EAN na aukcji lub tworzeniu nowego produktu nie znajduje takiego, więc i tak muszę połączyć się z katalogiem. Co zrobić żeby skorzystać z własnego kodu EAN?
@sklepmaxi_pl podaj proszę kod EAN. Daj też proszę znać czy pojawia Ci się jakiś komunikat, jeśli tak to jaki dokładnie.
EAN 5903314349009
po wpisaniu kodu Ean wyskakuje 0 produktów i
Jeśli nie mamy produktu z takim GTINem, powinieneś stworzyć nowy produkt.
Jeżeli jednak próbujesz stworzyć produkt, a wyświetlamy baner o tym, że taki produkt już istnieje, to jeżeli informacja jest wyświetlana słusznie to powinieneś skorzystać z tych danych.
Jeżeli informacja jest wyświetlana niesłusznie to daj mi znać:)
Próbowałam stworzyć nowy produkt, spędziłam dużo czasu tworząc nową aukcję, po czym na końcu okazało się że mam się połączyć z katalogiem, nie jest to identyczny pojazd, dlatego chcę mieć własny EAN. Dodatkowo od kilku dni moje aukcje są zakańczane i usuwane ze wzglądu na zły EAN, dlatego wykupiłam własne kody EAN żeby nie mieć takich kłopotów.
W związku z powyższym, proszę o pomoc jak mam to zrobić?
dodatkowo jeden z kodów EAN do którego próbuje mnie podpiąć allegro, po wpisaniu w katalogu GS1 wygląda tak jak na zdjęciu poniżej, żadnych danych, i to nie jest odosobniony przypadek, co drugi kod tak wygląda, lub ma parametry czy kategorie z nieba- to zupełnie nie pasuje do moich aukcji (np. kategoria to pojazdy do których nie można wsiadać, a ja sprzedaje pojazdy elektryczne dla dzieci do których dziecko WSIADA). Z braku innych możliwości podpinane były aukcje do takich kodów, które po chwili przestaje funkcjonować, gdzie ja jestem narażona na straty z powodu ciągłego zakańczania aukcji.
Dlatego proszę mi pomóc wystawić produkty z moim własnym kodem EAN. Czekam na jakieś konstruktywne rozwiązania.