anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awaria wyszukiwarki

pzkf
#10 Popularyzator#

Awaria wyszukiwarki od kilku dni!!!

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Ależ to już ponad 2 lata...xD 

A tak na serio to może opisz coś więcej. Mnie tam działa standardowo badziewnie wiec chyba to nie masowy problem. Zacząłeś od standardowego czyszczenia ciastek? Jak aplikacja to odinstaluj i zainstaluj ponownie. Jak nie zadziała to opisz konkretnie problem i oznacz moderatorów.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

pzkf
#10 Popularyzator#

Ja to wiem ale od kilku dni jest tragedia. Podobna była jak wprowadzili katalog produktów, potem wróciło to w miarę do normalności. Przykład pierwszy z brzegu, jeden wielki bajzel: https://allegro.pl/listing?string=muscolino%20Badanie%20palpacyjne

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@pzkf U mnie bajzlu w tym linku nie ma. Może tradycyjnie pomoże czyszczenie ciasteczek.

pzkf
#10 Popularyzator#

A co jest? Może ja czegoś nie widzę?! 511 ofert z czego 72 właściwe w jednym produkcie i 1 w jednym produkcie!

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

A ja widzę to i to. Zalogowany edge to 1 katalog i jedna oddzielna oferta.

Niezalogowany waterfax to sajgon!!! Link ten sam.

Screenshot_206.pngScreenshot_207.pngScreenshot_208.png

oznacz moderatorów

pzkf
#10 Popularyzator#

Zgadza się. Na edge jest jak powinno być na chromie czy zalogowany czy nie jeden bajzel.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@pzkf U mnie dwie pozycje, z czego jedna ma 72 produktów - wszystkie to jedna książka:

1_allegro.jpg

2_allegro.jpg

pzkf
#10 Popularyzator#

A jaka przeglądarka?

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

Opera - ok

Chrome - ok

Edge - syf i bajzel

pzkf
#10 Popularyzator#

Czyli każdy ma inaczej.

oznacz moderatorów

pzkf
#10 Popularyzator#

Poza tym w zakończonych nie pokazuje od jakiegoś czasu ceny sprzedaży konkretnego przedmiotu i nie działa wyszukiwanie po cenie.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@pzkf 

Szukaj w googlach 🙂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Może ktoś by w tym stuleciu ogarnął problem? Polecam zajrzenie do najbliższego technikum informatycznego. Dzieciaki  w czasie przerwy pomogą Wam ten bajzel ogarnąć.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Podaję trefny link: https://allegro.pl/listing?string=muscolino%20Badanie%20palpacyjne

Sprawdźcie z 5 różnych przeglądarek, zalogowanych lub nie to będziecie wiedzieć o czym piszemy. Bo jak widać każdemu działa inaczej...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

No jak udało się błąd powtórzyć? Ja tak mam na 2 z 4-rech wyszukiwarek. Te na silniku chromium działają mi poprawnie, natomiast foxy (waterfox, firefox ) źle. Chodź to chyba nie ruguła, bo ktoś tu pisał, że ma ten błąd na edge, który mnie działa poprawnie... Zamierzacie się tym zająć, czy będzie cisza dopóki użytkownicy nie przyzwyczają się i nie uznają tego za kolejny standard???

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@pzkf@AnnaG-Antyki zgłosiłam temat do weryfikacji przez dział techniczny i wrócę z informacją gdy otrzymam odpowiedź.  

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pzkf
#10 Popularyzator#

Sugeruję zająć się także tym: "Poza tym w zakończonych nie pokazuje od jakiegoś czasu ceny sprzedaży konkretnego przedmiotu i nie działa wyszukiwanie po cenie."

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@pzkf doprecyzuj proszę i prześlij zrzuty ekranu z występującym problemem (na zrzucie uwzględnij proszę całą stronę z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną). Sprawdziłam zakończone i widzę, że kwoty są wyświetlane. 

W kwestii wyszukiwania po cenie - potrzebuję więcej informacji, na czym dokładnie polega problem? Pomocne będzie wskazanie konkretnych przykładów. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pzkf
#10 Popularyzator#

Czy ja niewyraźnie napisałem? Nie ma informacji w wyszukiwarce zakończonych, które przedmioty się sprzedały. Odnośnie wyszukiwanie po cenie dziwnym trafem dzisiaj działa.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@pzkf napisałeś na początku "Poza tym w zakończonych nie pokazuje od jakiegoś czasu ceny sprzedaży konkretnego przedmiotu" - dlatego odniosłam się do widocznych kwot w zakończonych ofertach. 

Doprecyzuj co dokładnie masz na myśli, że nie ma informacji o tym czy produkt w ofercie został sprzedany? Czy masz na myśli informację o tym ile osób kupiło w ofercie (tj. na zrzucie poniżej)? Podaj przykłady takich ofert, żebym mogła to zweryfikować. 

Zrzut ekranu 2025-04-26 125701.png

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów