anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałem taką wiadomość i konto mam zablokowane o co chodzi?

honor007
#7 Wielbiciel#
Zostałeś zablokowany.
Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
  •  przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
  •  coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
  •  w tej samej sieci (IP 46.182.184.224) operuje robot
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.

ID: df7e9710-c97e-3258-b86e-7284450558b4

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Nie jesteś pierwszy który ma taki problem .Mój kolega też cierpi na to że "klika szybciej niż przeciętny człowiek" i co trochę ma blokady a po odwołaniu są usuwane i ponownie nakładane . To system allegro jest chyba ustawiony nieprawidłowo (ta przeciętność) ,że wyłapuje normalnie (zwłaszcza licytujących w ostatnich chwilach) zbyt pochopnie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

BOT uznaje Ciebie za "nienormalnego". Do czego ten świat zmierza.🤔

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@honor007 Na koncie, z którego piszesz, jest blokada sprzedaży w związku z nieopłaconym rachunkiem. Czy powiadomienie, które otrzymałeś, nie dotyczy innego konta?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

honor007
#7 Wielbiciel#

Dziwne to wszystko bo na innych urządzeniach logowałem się bez problemu.

oznacz moderatorów

MGrabcio
#1 Nowicjusz#

Witam. Jeśli mozna sie dopiąć do tematu. My mamy taki sam problem. Coraz cześciej pojawia sie blokada bo "za szybko klikamy". I tak jest na Mozilla i na innych przeglądarkach i coraz wiecej ludzi tak ma. Allegro nie chce żeby ludzie kupowali na ich stronie?

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Kupować mają tak, to co to wyświetlą tak, ale klikać i szukać taniej.......

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Allegro nie lubi ludzi samodzielnie wybierających produkt, a po zmianach to wymaga dużo więcej klikania... No przecież po coś ten katalog robili, brać co pokazuje, a jak nie to mają opinie użytkowników tam gdzie światło nie dochodzi... Ludzie nie mogą wyszukać produktu, bo przy tych katalogach musza na otwierać tyle zakładek, że system blokuje. Były tu posty i jak zwykle zero reakcji. Byśmy chyba na forach inwestorów giełdowych musieli pisać, żeby ktoś z Allegro zauważył, ze źle się dzieje... xD

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów