anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wystawianie podobnych

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

Witam, załóżmy chce wystawiać ramki teblic rejestracyjnych z nadrukiem, kody ean do wszystkich mam inne, ale opis aukcji bedzie ten sam bo roznia sie tylko nadrukiem. Chcac skorzystac z przycisku wystaw podobne, nie moge zmienic kodu ean i wystawic podobnej aukcji bo laczy mnie z katalogiem produktu na ktorym wcisnalem wystaw podobne, czy ja musze dla wszystkich tych samych opisów tworzyć całkiem aukcję od zera bo nie mozna normlanie skorzystac z opcji wystaw podobne?

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

MiMary
Była Moderatorka Społeczności

Cześć, @MOTORIZED_. Gdy wystawiasz przez opcję ''wystaw podobną'' formularz zaciąga wszystkie informację i tworzy kopię oferty. 
W sekcji ''Produkty w ofercie'' możesz wybrać opcję ''Zmień produkt'' i podać kod EAN innego produktu w wyszukiwarce lub wybrać ''Usuń produkt'' -> ''Kontynuuj bez produktu''.
Następnie w parametrach oferty podaj wymagane wartości. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

czy wtedy pierwotna aukcja nie zostanie usunięta?

oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

obraz_2025-01-25_151500644.png

oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

Wtedy dzieje sie cos takiego i nie moge wystawic bo allegro chce abym ja to łączył z inna aukcją 

oznacz moderatorów

MiMary

@MOTORIZED_, pierwotna oferta nie zostanie usunięta, gdy skorzystasz z opcji ''Wystaw podobną''. 
Po kliknięciu ''Wróć do edycji'' powinieneś mieć możliwość wystawienia oferty bez wiązania jej z produktem - wtedy system utworzy nowy produkt w Katalogu. Daj znać, jeśli to nie zadziała. 

Marysia
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

Nadal gdy kliknę wróc do edycji nic sie nie zmienia. Nadal podczas wystawienia wyswietla sie to samo

oznacz moderatorów

MiMary

@MOTORIZED_, proszę, podaj numer oferty, którą próbujesz wystawić na nowym kodzie EAN. Numer tej oferty znajdziesz w pasku adresowym, gdy przejdziesz do formularza wystawiania oferty. 

Marysia
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

dzieje się to na wszystkich ofertach nie tylko na jednej z jednym produktem

oznacz moderatorów

MiMary

@MOTORIZED_, daj znać, czy ten sam problem występuje, gdy korzystasz z opcji Wystaw ofertę (nie jako ''Wystaw podobną''). Jeśli tak, to proszę, podaj przykładowy numer oferty.  

Marysia
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

nie, wtedy problem nie występuje natomiast czas wystwiania jest kilkadziesiąt razy dłuższy

oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

W tej sytuacji nie za bardzo rozumiem sensu przycisku wystaw podobne, kiedy nie moge wystawic czegos podobnego 

oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

Jednak się pośpieszyłem, problem przy wystaw oferte od nowa rowniez wystepuje, podaje link do oferty przykladowej:

https://allegro.pl/oferta/naklejka-instagram-holo-wlasny-napis-tekst-15-cm-17175754535

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MOTORIZED_ Pomocne będą zrzuty ekranu z formularza wystawiania z momentu łączenia oferty z niewłaściwym produktem. Zrzuty powinny obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną.

Wiktoria
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

prosze bardzo 🙂

MOTORIZED__0-1737966537754.png

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MOTORIZED_ Dziękuję bardzo. Konsultuję tę kwestię z naszym działem technicznym. 

Wiktoria
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

kiedy mozna spodziewac sie informacji?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MOTORIZED_ Widzę, że już udało Ci się utworzyć produkt z widocznym na zrzucie kodem EAN. 

Wiktoria
oznacz moderatorów

MOTORIZED_
#7 Wielbiciel

udało, ale jeszcze mam tych produktów do utworzenia 3 razy tyle co juz utworzylem a problem wystepuje za kazdym razem. To sa ramki tablic i roznia sie wzorami na nich nadrukowanymi

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MOTORIZED_ Jasne, dziękuję za informację. Wyjaśniam to dalej z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
oznacz moderatorów