Dzień dobry,
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jeżeli mój produkt, ma opakowanie z nazwą mojej marki na nim, a konkurencja wpięła się w mój katalog z podobnym produktem, ale zupełnie innym opakowaniem (bez mojego brandingu) i są w moim katalogu, to czy allegro nie powinno ich odpiąć?
Pozdrawiam
Konkurencja nie dodała w ogóle opakowania. Natomiast ja wiem, że mają inne. Co w takiej sytuacji? mogą być w moim katalogu czy nie?
Konkurencja nie dodała w ogóle opakowania. Natomiast ja wiem, że mają inne. Co w takiej sytuacji? mogą być w moim katalogu czy nie?
Cześć @SIEMIECzoo, tak jak @gdvorek wspomniał, podaj proszę numer Twojej oferty.
@SIEMIECzoo zacznijmy od tego że wiele ofert allegro samo podpina, bez pytania czy pasuje, czy to to, w tym tygodniu już mi 2 produkty podpięli pod nie pasujące oferty, podobne ale inne parametry i rozmiary 😞
jest dokładnie jak napisał @kostas11 nie wszystko zależy od sprzedawcy, często tutaj miesza allegro
widać to szczególnie przy wystawianiu jak do jednej oferty podpiętych jest kilkadziesiąt eanów
Chcąc wystawić jakiś produkt - niestety, wystawiający często nie ma innej możliwości, jak podpięcie się pod produkt z katalogu Allegro. Często jest to błędny produkt, lecz inaczej nie można wystawić - tak działa katalog produktów Allegro.