Od ponad 10 dni próbuję uzyskać poprawę w katalogu. Chodzi o przypisanie kodu EAN, który zgłosiłem już dawno temu.
Stary kod został usunięty od razu, ale nowy EAN do dziś nie został dodany.
W efekcie katalog od wielu dni stoi całkowicie bez EAN-u.
Przypominam, że Fulfillment Allegro działa tylko wtedy, gdy oferta ma przypisany EAN.
„Produkty, które chcesz sprzedawać w One Fulfillment muszą posiadać nr GTIN (np. EAN). Znajdziesz go na opakowaniu produktu, często jako kod kreskowy. Jeśli chcesz sprzedawać ten produkt przez One Fulfillment, uzupełnij GTIN w produkcie.”
Cały mój katalog, nad którym pracowałem prawie 2 lata, został przez to zamrożony, a ja nie mam możliwości normalnej sprzedaży.
Dzisiaj dostałem odpowiedź na moje zgłoszenie (nr: 54633920, ref: !00D240aE05.!500Ti0YZeFE:ref), w której napisano mi, że kod został dodany. Niestety – w rzeczywistości zmiana wciąż nie jest widoczna i katalog nadal nie działa poprawnie.
Zgłaszam sprawę ponownie, bo wygląda to tak, jakby zgłoszenia były zamykane, mimo że problem wcale nie został rozwiązany.
Bardzo proszę o realną pomoc i faktyczną zmianę kodu, sprawa trwa już zdecydowanie za długo i uniemożliwia prowadzenie sprzedaży.
@Client:129079323 problem został już zgłoszony do działu technicznego. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość, gdy tylko ustalimy dlaczego zmiana nie jest widoczna, to otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu 54633920.
Chciałbym dopytać, ile faktycznie potrwa uzyskanie odpowiedzi żeby wiedzieć, na czym stoję. To trwa już naprawdę długo 🙂
@Client:129079323 niestety nie jestem w stanie dokładnie określić. 😔
Czy można jakoś zaznaczyć tą sprawę jako priorytetową, znowu czekanie 2 dni na odpowiedź 😞
Na prawdę muszę załatwić tą sprawę na zaraz, jestem odcięty od sprzedaży
@Client:129079323 Ponagliłam Twoją sprawę. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.