Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Sprzedaję na Allegro głównie używane klocki LEGO. Przez kilka lat uzbierało mi się dużo klocków innych marek niż LEGO. Postanowiłem sprzedać je w kilogramowych paczkach. Sprzedaż klocków LEGO na kilogramy jest powszechna. Jest nawet specjalna kategoria: Dziecko - Zabawki - Klocki - LEGO - Mieszane. Dzisiaj próbuję na różne sposoby i nie znalazłem możliwości sprzedaży w ten sposób klocków innych firm. W przypadku sprzedaży mieszanych klocków LEGO, nie trzeba wpisywać kodu EAN. W przypadku sprzedaży klocków nie LEGO, trzeba wpisać kod EAN a wiadomo, że nie ma takiego kodu.
Czy jest jakiś sposób na dodanie oferty z mieszanymi klockami nie LEGO? Bardzo proszę o podpowiedź, lub stworzenie takiej możliwości. Może da się stworzyć nową odnogę kategorii? Na przykład Klocki - Plastikowe - Konstrukcyjne - Mieszane.
Z góry dziękuję za pomoc.
@SKLEPzKLOCKAMI Jeśli w danej kategorii lub dla danej marki kod EAN jest wymagany, to nie ma możliwości, aby pominąć ten parametr. W takim wypadku sugeruję wystawienie ofert na Allegro Lokalnie.
@SKLEPzKLOCKAMI akurat używane klocki Lego są na Allegro wyjątkowo uprzywilejowane, jeśli chodzi o możliwość wystawiania ich bez EAN
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ liczymy na konstruktywną odpowiedź na zadane wyżej pytanie
Przy okazji zapytam, jak na Allegro.pl należy wystawiać używane zabawki, które nie mają kodów EAN, czyli mieszane zestawy zabawek (nie tylko klocków), czy pojedyncze zabawki z większych zestawów, innych firm niż Lego?
@ja_Nitka @SKLEPzKLOCKAMI konsultuję wasze pytania. Wrócę do Was z informacją.