Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry mam znowu ten sam problem, cała kategoria moda>bielizna damska>komplety się posypała mogę prosić o weryfikację ? już miałem ten problem to go naprawiliscie i pisaliście że wina leży po waszej stronie. Jeszcze wczoraj warinaty wyświetlały się prawidłowo dzisiaj już nie działają.
13279095855
14121069329
13238709073
13365203470
14152101491
14141013217
10857583140
13456792705
to są tylko przykłady. te osterty mają po rozmiarze S/M/L/XL a wyswietlają się pojedyńczo lub wcale... nie są w sobą połączone ani rozmiarami ani warinatami proszę o pomoc. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sexyheels otrzymałam informację, że teraz powinno być już okej.
tak juz jest okey a dlaczego tak sie znowu stało ?
@sexyheels powodowały to problemy w ustawieniach, ale nie powinny się już powtórzyć.
dziękuję
Witam mam problem znowu ten sam dlatego piszę go tutaj znowu te warianty legginsów się rozłączyły a nic nie robiłem.. proszę o werytfikację i pomoc. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@sexyheels Przykro mi, ale nie mamy już możliwości zajęcia się kwestią wariantów produktowych na forum. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz.
tak zrobię dziękuję ale mogą Państwo pomóc ? bo znowu będę musiał tłumaczyć że to są te same modele.. i że były już w 1 grupie .
@sexyheels Tak, doradcy będą mogli Ci pomóc w tym temacie. 🙂
Cześć! I jak rozmowy z doradcami? Czy udało Ci sie uzyskać jakies konkretne informacje? Aktualnie sama z nimi walcze, ale nie potrafią na nic konkretnie odpowiedzieć.
cały czas się wszystko rozłącza i łączy z innymi produktami masakra