Dzień dobry
Dziś kupiłem przez stronę allegro lokalnie zakup . Pieniądze z konta zostały pobrane a status jest nieopłacony zakup natomiast wcześniej było ,że oczekujemy na dokończenie płatności. Co w takiej sytuacji?
Pozdrawiam
@Client:40255178 widzę, że dzisiaj były dwie próby płatności, każda z nich anulowana. Środki powinny wrócić na rachunek, z którego zostały pobrane.
Ok, dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że powinienem oczekiwać do 3 dni roboczych a gdyby środki nie wróciły do tego czasu to co należy zrobić ?
@Client:40255178 środki najpewniej wrócą wcześniej. Jeżeli tak się nie stanie, napisz do nas przez formularz i prześlij potwierdzenia obu przelewów. Zweryfikujemy wtedy sprawę z operatorem.
Dzień dobry. Ja mam ten sam problem. Najpierw nie mogłem dokończyć płatności, ale udało się za 3 razem. Płatność poszła. Kasa zeszła z konta a status się nie zmienił. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KrisD82 nasz operator płatności odnotowywał dzisiaj problemy techniczne. Na ten moment polecam wstrzymać się z ponowieniem płatności, możliwe, że ta ostatnia zostanie rozliczona poprawnie. Jeżeli do jutra status płatności za zamówienie się nie zmieni, trzeba ją będzie ponowić. Środki z nieudanej płatności zostaną zwrócone na rachunek z którego wyszła płatność.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.